Gezocht: Waarnemend huisarts/HIDHA 3 dagen per week
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug zijn sinds 1 januari 2020 de huisartsenpraktijken in Hellendoorn gefuseerd tot groepspraktijk de Wippenbelt. Het team bestaat uit 3 huisartsen (praktijkhouders), 2 POH-S, 1 POH-GGZ , 1 POH-jeugd en 6 assistentes, waarvan 1 ook praktijkmanager is. Graag willen wij ons team versterken met een 4e huisarts.

We bieden je een plek voor 3 dagen in de week, de startdatum is in overleg, maar kan op korte termijn. Aanvankelijk zal dit in de vorm van waarnemen of loondienst zijn. Bij wederzijds bevallen is er de mogelijkheid om toe te treden tot de maatschap. In overleg is er veel mogelijk.

Functie eisen

Ben jij een enthousiaste huisarts die het vak in zijn volle breedte wil uitvoeren en zich thuis voelt in een gemoedelijke dorpspraktijk, dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

n.o.t.k.

Bijzonderheden

Bij vragen of interesse kan je contact opnemen door een mail te sturen naar info@wippenbelt.nl of te bellen met Diane Steen 06-23642760.

Bernarda Heslinga
Marcia Doeleman
Diane Steen

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsenpraktijk De Wippenbelt te Hellendoorn
Postcode 7447 RA
Stad Hellendoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-02-2021
Reageer voor 31-03-2021
Ingangsdatum 08-02-2021
Nummer 57571
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo