Gezocht! Zorgmedewerkers (niveau 2,3,4,5 en 6) flexibel contract
Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Functieomschrijving

Oproep omtrent het Corona virus!

Het coronavirus houdt de hele wereld in haar greep. Samen staan we voor een opgave van een enorme omvang. Veel mensen zullen het gevoel herkennen dat we de laatste weken in een achtbaan zitten die steeds sneller lijkt te rijden. Bij alle onzekerheden die er zijn, is één ding volstrekt duidelijk: de opgave waar we voor staan is heel groot! Dit moeten we met z’n allen aanpakken en bestrijden! Onze motto is dan ook: samen staan we sterk! Binnen Zorggroep Apeldoorn e.o. zijn we op zoek naar flexibele en gemotiveerde medewerkers voor diverse functies voor onze mooie organisatie.

Ben jij helpende, verzorgende IG of verpleegkundige? En wil jij je inzetten om te helpen in deze corona-crisistijd? Zorg er samen met ons voor dat onze cliënten de zorg krijgen die ze verdienen en solliciteer direct bij Zorggroep Apeldoorn e.o.

Waar we voor staan
Zorggroep Apeldoorn e.o. biedt deskundige zorg en behandeling. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten; bij ons vinden onze cliënten de zorg die ze nodig hebben. Die bieden we met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze. Onze cliënten zijn een kwetsbare groep die wij op alle manieren proberen te beschermen tegen het coronavirus. Daarvoor is jouw hulp nodig!

Waar ga je werken

In de hele organisatie. Het gaat hier niet om één functie. We zoeken personeel met een zorgachtergrond dat de komende weken beschikbaar is. Samen onderzoeken we waar en hoe we jou het beste in kunnen zetten.

Wat ga je doen

Als zorgmedewerker leg je hart en ziel in jouw werk, vooral in deze moeilijke tijd. Hiermee ben je van grote betekenis voor de cliënten, naasten en mantelzorgers. En niet te vergeten voor jouw collega’s! Samen zorgen jullie voor een optimaal leef- en werkklimaat binnen jouw afdeling. 

Functie eisen

Wat neem je mee

  • Je bent in het bezit van een zorgdiploma, niveau 2, 3, 4, 5 of 6 (BIG-geregistreerd)
  • Je hebt een cliëntgerichte houding, bent daadkrachtig, flexibel en communicatief vaardig

Inschaling

Je wordt ingeschaald via de cao van de VVT

Bijzonderheden

Laten we kennis met elkaar maken!
Wil jij tijdelijk meehelpen in deze crisis, dan kunnen we je hulp goed gebruiken! Interesse? Druk dan op de sollicitatiebutton (rechts in de hoek) zodat je zo spoedig mogelijk aan de slag kan! 

  • Gesprekken vinden plaats via de telefoon / skype
  • Je kan flexibel ingezet worden (op de momenten wanneer jij zou kunnen werken)
Type Vrijwilligerswerk ivm Corona
Organisatie Zorggroep Apeldoorn en omstreken
Postcode 7334DV
Stad Apeldoorn
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
Externe url Bekijk
Functie(s) Gezinshulpverlener
Helpende niveau 2
Thuishulp
Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Verzorgende ANW
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Vrijwilliger
Wijkverpleegkundige
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-06-2020
Nummer 52225

Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Zorggroep Apeldoorn en omstreken omvat een aantal in Apeldoorn en omstreken bekende organisaties. Wij werken vanuit een eenduidige zorgvisie en bieden veel gespecialiseerde vormen van wonen, zorg, behandeling, service en activiteiten, aan zowel jongeren als ouderen

Meer over Zorggroep Apeldoorn en omstreken