Gezondheidszorgpsycholoog kind & jeugd
ZGT

Functieomschrijving

De vakgroep Medische Psychologie onderzoekt en behandelt op verwijzing van medisch specialisten poliklinisch en klinisch patiënten van alle leeftijdscategorieën. Andere taken zijn advisering, voorlichting, deelname aan multidisciplinair overleg, coaching en verwijzing. Aan de afdeling zijn klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen, GZ-psychologen, psychologen in opleiding, psychologisch medewerkers en secretaresses verbonden. De afdeling realiseert verschillende opleidingsplaatsen, o.a. KP, KNP en GZ.
Het aandachtsgebied ‘Kind & Jeugd’ (inclusief deze vacature 2.56 fte) werkt voor, en in nauwe samenwerking met, de vakgroepen kindergeneeskunde en revalidatie. De hoofdaandachtsgebieden zijn: eet-, slaap- en incontinentieproblematiek, ontwikkelingsproblemen bij jonge kinderen, chronische ziekten (waaronder diabetes), somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK), chronische pijnklachten, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en traumabehandeling. De eetpolikliniek en het kinderslaapcentrum hebben een bovenregionale functie.

Functie eisen

Een enthousiaste collega met ervaring met diagnostiek en behandeling, bij voorkeur in een ziekenhuis. Je bent bekend met diverse behandelvormen, zoals bijvoorbeeld CGT, EMDR en/of speltherapie. Kennis en ervaring op het gebied van het jonge kind en de ouder-kind interactie is een pré. De diversiteit van de doelgroepen vraagt om te kunnen denken buiten de kaders van geprotocolleerde behandeling.
Je werkt samen met verwijzers, psychologisch medewerkers, medisch pedagogisch zorgverleners en paramedische behandelaren en bezit een sterk communicerend vermogen. Je bent in staat om contacten met externe instanties op te bouwen en te onderhouden ten behoeve van samenwerking en doorverwijzing.
Je bent verbonden/wilt je verbinden aan de regio.

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform cao-ziekenhuizen (FWG 65 GZ-psycholoog).

Bijzonderheden

Je kunt rekenen op een uitdagende en afwisselende baan in een stimulerende werkomgeving, waarbij ruimte is voor eigen ideeën voor ontwikkeling van het vakgebied.  Je bent via de vakgroep Medische Psychologie verbonden met CMS (Coöperatie Medisch Specialisten ZGT).
Het aantal uren is bespreekbaar, minimale arbeidsomvang 24 uur per week.
Ook psychologen en orthopedagogen met relevante werkervaring én de intentie om de opleiding tot GZ-psycholoog te volgen, worden uitgenodigd om te solliciteren.
Wil je meer weten over de afdeling Medische Psychologie of de procedure, dan kun je contact opnemen met Ilse van Tilborg (klinisch neuropsycholoog/ medisch manager) of Diny Twilhaar (unithoofd), bereikbaar via 088 708 5311, i.vtilborg@zgt.nl / d.twilhaar@zgt.nl.
Een Verklaring Omtrent het Gedrag en het natrekken van referenties maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid.
De sollicitatiegesprekken met de vakgroep vinden plaats op donderdag 29 april en dinsdag 11 mei 2021 vanaf 16.30 uur. Een gesprek met vertegenwoordigers van Coöperatie Medisch Specialisten (CMS) en ZGT maakt ook onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 
Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Esther Willigenburg (GZ-psycholoog K&J), bereikbaar via 088 708 5311, es.jansen@zgt.nl.
Functie(s) Overig
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 06-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 18-04-2021
Nummer 64041

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT