Gipsverbandmeester i.o.
ZGT

Functieomschrijving

De polikliniek heelkunde is opgedeeld in vier segmenten, de traumatologie, de vaatchirurgie, de mammachirurgie en de gastro enterologische chirurgie. In het team van de traumatologie zijn we op zoek naar een gedreven gipsverbandmeester in opleiding.
Als gipsverbandmeester ben je in staat tot het zelfstandig aanleggen, controleren en verwijderen van immobiliserende, corrigerende en ondersteunende voorzieningen. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij u centraal. Je ziet een goede attitude als voorwaarde voor kwaliteit en beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Je houdt vaardigheden en kennis bij met behulp van bij- en nascholing. Je werkt mee aan kwaliteitsprojecten ter bevordering van de zorg en geeft ten aanzien van gipstechnieken en gipsmethodieken advies aan meerdere disciplines.
De opleiding tot gipsverbandmeester start in januari 2022 met een voorwerkperiode van een half jaar op de gipskamer. Na beëindiging van de opleiding wordt bekeken of definitieve plaatsing mogelijk is op basis van ruimte in de personeelsformatie. 

Functie eisen

Je hebt minimaal één jaar ervaring als verpleegkundige of fysiotherapeut. Er wordt van je verwacht dat je actief en enthousiast participeert in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je werkt zelfstandig in teamverband, beschikt over een flexibele instelling en bent leergierig. Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding. Je fungeert als intermediair tussen patiënt en specialist en bent derhalve in staat de patiënt op duidelijke wijze informatie te verstrekken. Je hebt affiniteit met het chirurgisch traumatologisch werkproces.

Inschaling

Tijdens de opleiding is jouw salaris ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.526,= (FWG 50-0) en maximaal € 3.774,= (FWG 50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na de opleiding word je ingeschaald in FWG 55.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marcella Mulder, tel. 06 22 79 56 03
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 03-06-2021
Ingangsdatum juli 2021
Reageer voor 14-06-2021
Nummer 68730

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT