Gipsverbandmeester
ZGT

Functieomschrijving

De gipskamer maakt onderdeel uit van de poli heelkunde en wordt aangestuurd door het unithoofd polikliniek heelkunde. Op de gipskamer werken 5 gediplomeerde gipsverbandmeesters en 2 leerling gipsverbandmeester. Er wordt gewerkt in een multidisciplinair behandelteam en met verschillende technieken bieden we een zeer compleet pakket van deskundige zorg.
Als gipsverbandmeester ben je werkzaam op onze beide locaties in Almelo en Hengelo waar je in samenwerking met de specialist patiënten behandelt met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat en je informatie geeft over de behandeling.
Met behulp van hoogwaardige materialen ben je in staat het aangedane lichaamsdeel door te immobiliseren, corrigeren of ondersteunen. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou centraal.

Functie eisen

Jij bent een gedreven, enthousiaste en collegiale gipsverbandmeester die in het bezit is van het diploma gipsverbandmeester en je kunt een geldig bewijs van inschrijving van de VGN overhandigen. Je voelt je thuis in een uiterst dynamische omgeving. Je hebt bij voorkeur al 1 jaar werkervaring opgedaan als zelfstandig gipsverbandmeester, je hebt de bevoegdheid tot het opleiden van een leerling gipsverbandmeester.
Er wordt van je verwacht dat je actief en enthousiast participeert in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je werkt zelfstandig in teamverband, beschikt over een flexibele instelling en bent leergierig. Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding. Je fungeert als intermediair tussen patiënt en specialist en bent derhalve in staat de patiënt op duidelijke wijze informatie te verstrekken.
Je hebt affiniteit met het chirurgisch traumatologisch werkproces. Je ziet een goede attitude als voorwaarde voor kwaliteit en beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Je houdt vaardigheden en kennis bij met behulp van bij- en nascholing. Je werkt mee aan kwaliteitsprojecten ter bevordering van de zorg en geeft ten aanzien van gipstechnieken en gipsmethodieken advies aan meerdere disciplines.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.798,= (55-0) en maximaal € 4.111,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Je hoeft bij aanstelling niet voldoende beschermd te zijn tegen Hepatitis B, bij aanstelling krijg je een vaccinatie aangeboden.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2019-169
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marcella Mulder, unithoofd heelkunde, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 22 79 56 03.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 19-12-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-01-2020
Nummer 50250

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT