Groep 5: Begeleider Wonen 18 tot 36 uur per week in Arnhem (intensieve begeleiding)
Elver

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag binnen een groep waar wij denken in mogelijkheden en werken vanuit de Triple C methodiek? Samen 100%! Lees dan meteen verder.

 

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Wat fijn dat je verder leest! Wij stellen ons graag even voor.

 

Wij zijn Groep 5. Onze groep aan de Kemperbergerweg is een groep waar 6 (jong) volwassenen wonen. Het is een begeleiding intensieve woongroep, doordat er naast een matig of licht verstandelijke beperking sprake is van moeilijk verstaanbaar gedrag en psychiatrische stoornissen.

 

In 2019 hebben wij een herstart gemaakt en momenteel werken wij met 10 collega’s op de groep met de Triple C methodiek. Hierbij kijk je juist naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Samen vormen wij 100% en focussen wij ons op het gewone leven. Het is belangrijk om naast onze bewoners te staan en samen naar een oplossing te zoeken en vooral naar de ontwikkelingsmogelijkheden van onze bewoners te kijken. Vertrouwen in elkaar vinden wij heel erg belangrijk om samen te groeien. Wij houden ervan om lol te maken en benaderen bepaalde situaties graag met humor door een grapje te maken. Onze bewoners hebben het soms zwaar en hun laten lachen is het minste wat je kan doen. Samen verdelen wij de taken binnen het team, waarbij een goede samenwerking voorop staat. Wij zijn eerlijk en kritisch naar onszelf en de collega’s. Wij zijn samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, nacht en weekenddiensten. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een mooie en veilige woonomgeving. Onze bewoners verdienen de beste zorg en deze willen wij waarborgen en evalueren. Wil jij hier graag aan bijdragen?

Functie eisen

Wie ben jij?

 • Voor onze bewoners is het van belang dat jij zelfstandig bent en beslissingen durft te nemen.
 • Jij kan bewoners goed observeren en signalen lezen.
 • Het is belangrijk dat je in kan springen bij spanningsopbouw in de verschillende fases.
 • Doordat er naast een matig of licht verstandelijke beperking sprake is van zeer moeilijk verstaanbaar gedrag en psychiatrische stoornissen is het van belang dat jij stevig in je schoenen staat.
 • Jij zet jouw creativiteit in om te handelen bij complexe problematiek.
 • Jij kan je snel aanpassen aan de team- en groepscultuur en weet samen met jouw team de stabiliteit te bewaren in crisissituaties. Net als jouw collega’s weet jij op een speelse manier de boodschap over te brengen. Wij geven jouw graag de handvaten hoe dit op te pakken. Elkaar helpen staat voorop.
 • Tot slot ben jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • Je werkt 18 tot 36 uur per week. Daarnaast word je 2 à 3 nachten per maand ingezet binnen de nachtdienst in Arnhem.
 • Een contract voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus. Daarnaast wordt je getraind on the job en kan jij je kennis met betrekking tot Triple C en SMI direct inzetten.
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.861,- en € 2.766,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Samir Soudani (collega Groep 5) via 06-30389639.

 

Je hebt tot dinsdag 27 oktober 2020 de tijd om te reageren op deze vacature.

De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 2 november.

 

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen binnen het team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

 

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver: Groep 5 in Arnhem
Postcode 6816 RL
Stad Arnhem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Samir Soudani (collega Groep 5) via 06-30389639
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 13-10-2020
Reageer voor 27-10-2020
Nummer 55363
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver