GROEPSBEGELEIDER INTRAMURAAL (MZ niveau 4)
Liberein

Functieomschrijving

Ga je voor standaard zorg of voor liefdevolle zorg?

Bij Liberein streven we er naar om mensen die zorg nodig hebben het beste te bieden en een gelukkig gevoel te geven. Samen een bosje bloemen op de vaas zetten, even babbelen bij de koffie, of gewoon gezellig de dag doornemen. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Daar gaan we voor bij Liberein!

Op onze woonzorgvoorzieningen in Enschede en Glanerbrug bieden wij liefdevolle zorg aan cliënten met complexe zorgvragen. Dit betreft geriatrische revalidatie, ELV, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en soms (jong) volwassenen. Ook zijn er specifieke doelgroepen als Korsakov, jong volwassenen met dementie en geronto psychiatrie. Daarnaast bieden wij ook thuiszorg aan nog zelfstandig wonende ouderen en (jong) volwassenen in Enschede en Glanerbrug.

Voor onze locatie Bruggerbosch, zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar kandidaten voor de uitdagende functie van groepsbegeleider intramuraal (MZ niveau 4).

Wij bieden dienstverbanden tussen gemiddeld 24 en 32 uren per week voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid voor een vast contract.

Er is een grote groep cliënten die ondersteuning nodig heeft bij wonen en/of bij dagbesteding. Allemaal hebben ze iemand nodig in hun omgeving die ervoor zorgt dat ze het leven kunnen leiden zoals ze het liefste doen. Als groepsbegeleider MZ kom je te werken op een van de volgende doelgroepen: psychogeriatrie, geronto psychiatrie, Korsakov of psychogeriatrie met gedragsproblematiek.

 

Wat ga je doen?

 • Je komt werken in een zelforganiserend team. Gezamenlijk hebben jullie de verantwoordelijkheid voor een zinvolle dag van onze cliënten. Je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de gezondheid van deze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.
 • Je bedenkt, organiseert en begeleidt samen met collega’s een zinvolle dagbesteding op maat en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënten. Je betrekt hierbij cliënten, familie, mantelzorgers en behandelaren.
 • je faciliteert en ondersteunt de cliënt bij de persoonlijke verzorging, je kunt zo nodig medicatie aan de cliënt verstrekken. Dit alles doe je in samenspel met de persoonlijk begeleider in het team.
 • je signaleert veranderingen op het gebied van het psychische, fysieke en sociale welzijn van cliënten, rapporteert deze en zet relevante acties in.
 • je levert een bijdrage aan de evaluatie en bijstelling van het persoonlijk zorg(leef)-plan en verzorgt rapportages in het elektronisch dossier.
 • je zorgt samen met je team voor een harmonieus groepsproces waarbij je in staat bent creatief te zijn in oplossingen en hiernaar te handelen.

Functie eisen

 • je bent in het bezit van het diploma MZ niveau 4 richting persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, met uitstroomvariant verpleegtechnische handelingen. Aanvullend volg je via ons de BHV scholing.
 • je hebt al enige werkervaring in een dergelijke functie, je bent flexibel inzetbaar en toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen.
 • je vindt het een uitdaging om deze functie vorm te geven en deze samen met het team waarin je komt te werken tot een succes te maken.
 • je beschikt over sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en communicatie met ouderen, familie en behandelaars.
 • je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn.
 • je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Inschaling

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Wij bieden een tijdelijk dienstverband van 24 uur gemiddeld per week aan voor de duur van 7 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG functiegroep 35 (minimaal € 1.838,58 – maximaal € 2.668,93).

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan en wil je werken binnen een enthousiast en zelforganiserend team? Ben jij een teamplayer en op zoek naar een functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 2019-150
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, locatie Bruggerbosch
Postcode 7534AM
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor een half jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sylvia ten Broeke, locatie ondersteuner, via telefoonnummer 053-4826688.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 29-11-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48851
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein