Groepsbegeleider
Zekere Basis

Functieomschrijving

Stichting Zekere Basis is een jonge, groeiende en gezonde organisatie Wij zijn op zoek naar een ervaren collega die begeleiding en ondersteuning biedt aan onze cliënten. Uren zijn in overleg, 36 uur behoort tot de mogelijkheden. 

De groepsbegeleider is verantwoordelijk voor de zorg, begeleiding en ondersteuning aan onze cliënten, met als doel het bevorderen van de sociale en emotionele zelfstandigheid. Flexibiliteit en stabiliteit gaan bij jou dan ook hand in hand. Daarnaast beschik je over geduld en realiteitszin. 

Functie eisen

Je bent in bezit van een diploma richting Zorg en welzijn op MBO-4 of HBO niveau. Je hebt ervaring als pedagogisch medewerker en bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Je bent open en eerlijk, kunt goed luisteren en op het niveau van de jongeren communiceren. Je bent duidelijk, hebt geduld en je bent omgevingsbewust. Je kunt prioriteiten stellen en je straalt (zelf)vertrouwen uit. De gevraagde competenties zijn betrokkenheid, overtuigingskracht, initiatief en flexibiliteit. Daarnaast is het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een voorwaarde voor het in dienst treden bij Stichting Zekere Basis.

Inschaling

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg.  De functie is ingedeeld in functiegroep 40 MBO-4 en functiegroep 45 HBO, de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.

Bijzonderheden

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Het betreft een jaarcontract met mogelijkheden voor een vast dienstverband. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Organisatie Zekere Basis
Locatie Lonnekerveldweg 30
Postcode 7524 PP
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 03-11-2022
Ingangsdatum 03-11-2022
Reageer voor 30-11-2022
Nummer 115221
Doorsturen Bekijk PDF

Zekere Basis

Stichting Zekere Basis begeleidt jongeren tussen de 16 en 27 jaar, veelal licht verstandelijk beperkt met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek, naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Het wonen vindt plaats op drie verschillende locaties in Enschede met alle drie hun eigen kenmerken en intensiteit van begeleiden. Daarnaast zijn er cliënten die ambulant worden begeleid.

We richten we ons op het aanleren van vaardigheden en het vergroten van mogelijkheden die de jongeren in staat stellen zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijks leven. Daarbij kijken we samen met hen naar hun individuele wensen, verwachtingen en talenten. Dat doen we met een betrokken, enthousiast en professioneel team.

Meer over Zekere Basis