GROEPSBEGELEIDER MZ
Liberein

Gezocht: uitbreiding van ons expertiseteam

Onze locatie Bruggerbosch is het expertisecentrum binnen Liberein op het gebied van dementie. Hier bieden wij zorg aan mensen met verschillende vormen van dementie, het syndroom van Korsakov, jongdementie en ouderen met chronische psychiatrische problemen. Het verpleeghuis ligt aan de rand van Enschede en bestaat uit 34 kleinschalige woningen voor 12 personen verdeeld over verschillende straten. Voor de ‘Winkelstraat’ zijn wij op zoek naar een Groepsbegeleider MZ, uren in overleg.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Onderdeel van jouw functie is het bedenken, organiseren en begeleiden van een zinvolle daginvulling op maat voor de cliënten op de afdeling. Je helpt cliënten met de persoonlijke verzorging, en zo nodig verricht je verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het diploma MBO niveau 4 Maatschappelijke Zorg Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen met uitstroomrichting verpleegtechnische handelingen en beschikt over relevante (stage)ervaring;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Inschaling
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG 35 (minimaal € 1.902,93 – maximaal € 2.762,34).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sylvia ten Broeke, Teamleider Zorg, via telefoonnummer 06-17298460.

Type Werkplein
Intern nummer 2020-174
Organisatie Liberein
Locatie Bruggerbosch
Postcode 7534AM
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sylvia ten Broeke, Teamleider Zorg, tel. 06-17298460
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-11-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-11-2020
Nummer 55938
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein

Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein