Groepsbegeleider Zorgboerderij min. 24 uur
Coöperatie Boer en Zorg

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe baan op een inspirerende plek? Functioneer jij goed in een klein & enthousiast team? Heb jij ervaring met de doelgroep jeugd met gedragsproblemen en sta jij stevig in je schoenen?
En ben je niet bang om vies te worden en houd je van werken in de buitenlucht? Dan zou jij nog wel eens de kandidaat kunnen zijn die wij zoeken!

Wegens uitbreiding voor ons team Jeugd & Volwassenen zijn wij op zoek naar een gedreven & enthousiaste GROEPSBEGELEIDER m/v voor min. 24 uur per week

Functie eisen

Kun jij bovenstaande vragen met ja beantwoorden en heb jij:

  • geen bezwaar om flexibel en in onregelmatige diensten te werken (overdag, ’s avonds, ’s nachts (slaapdienst) en in het weekend; dit is een vereiste).
  • een actieve inbreng en kun jij je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken
  • een pro – actieve en zelfstandige houding
  • plezier in het werken met zowel volwassenen als jeugd
  • min. 24 uur beschikbare tijd, met de bereidheid tot meerwerk

Onze voorkeur gaat uit naar personen met:

  • min. een MBO niveau 4 werk- & denkniveau en een diploma in de agogische sector (min. MBO 4, Social Work, SPH, Pedagogiek of vergelijkbaar)

Inschaling

Wij bieden

Een dynamische functie in een natuurlijke en prachtige omgeving. Mogelijkheden om ervaring op te doen in de combinatie Landbouw & Zorg en jezelf verder te ontwikkelen. Arbeidsvoorwaarden gelijkwaardig aan de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening welke beschreven staan in het personeelsreglement van Zorgboerderij De Schurinkshoeve.

Bijzonderheden

Herken jij jezelf hierin?

Reageer dan op deze veelzijdige functie door je CV met een korte maar enthousiaste motivatiebrief voor 29 oktober 2021 te mailen naar vacatures.schurinkshoeve@gmail.com t.a.v. Karin Kemper.  

Type Vacature
Organisatie Coöperatie Boer en Zorg
Locatie De Schurinkshoeve
Postcode 7448 PG
Stad Haarle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Groepsbegeleider
Publicatiedatum 30-09-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 29-10-2021
Nummer 71494
Doorsturen Bekijk PDF

Coöperatie Boer en Zorg

Coöperatie Boer en Zorg b.a. is een coöperatie van gekwalificeerde zorgboerderijen. Deze bieden kleinschalige zorg in het groen en worden erkend als aanbieders van kwalitatieve zorg. Ze hebben het keurmerk Kwaliteit laat je zien van de Federatie Landbouw en Zorg of het HKZ-certificaat. Het zijn stuk voor stuk professionele zorgboeren met passie voor hun boerderij.

Meer over Coöperatie Boer en Zorg