GZ - Psycholoog
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar ruimte en een zelfstandige functie bij een werkgever die wetenschappelijk en/of  praktijk onderzoek stimuleert en faciliteert en wil je jezelf verder in je vak ontwikkelen? Atlant heeft ruimte voor een:

GZ Psycholoog
24-36 uur

Kom jij ons team versterken
Je werkt in een team dat bestaat uit gz-psychologen, basispsychologen, een klinisch neuropsycholoog, en een psychodiagnostisch medewerker. Er is een opleidingsklimaat met betrekking tot de specialisaties gz-psycholoog en klinisch neuropsycholoog. Een team met een hoog ambitieniveau en waar niemand ooit is uitgeleerd. We zijn naast reguliere ouderenzorg gespecialiseerd in een aantal doelgroepen, zoals de ziekte van Huntington, syndroom van Korsakov, dementie en chronisch psychiatrische verpleeghuiszorg.

“Klinisch werk met wetenschappelijk onderzoek combineren kan bij Atlant, dat vind ik ontzettend gaaf.
Daarnaast maakt het multidisciplinair werken met een boeiende doelgroepen mijn werk enorm gevarieerd.”
Leon Botter (GZ-Psycholoog)

Wat ga je doen
Als GZ Psycholoog ben je gericht op de bewoner en zijn of haar directe omgeving zoals het zorgteam en/of familie. Jij zet behandelingen uit en stuurt bij in overleg met het team, de specialist ouderengeneeskunde en de andere behandelaren. 
In het kort houd je je vooral bezig met: 
•   Diagnostiek;
•   Individuele en mediatieve behandeling;
•   Deskundigheidsbevordering teams; 
•   Beleidsontwikkeling.

Functie eisen

Wat neem jij mee
Jij bent Psycholoog met een open en onbevooroordeelde blik en je bent gewend om zelfstandig te werken. En je:
• Bent in het bezit van een afgeronde master klinische psychologie of neuropsychologie;
• Brengt ervaring mee uit de ouderenzorg of psychiatrie? Nog beter!;
• Beschikt over een verbetermentaliteit;
• Beweegt gemakkelijk in de organisatie en hebt oog voor diverse belangen;
• Bent in het bezit van rijbewijs en auto.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Een ambitieuze werkomgeving waarin leren en vernieuwen belangrijk is en gefaciliteerd wordt. Wij bieden je professionele autonomie; in overleg met de teams kun jij de invulling van je werk zelf bepalen. Verder:
• Een jaarcontract , met uitzicht op een langer dienstverband. 
• Een maximum bruto maandsalaris van € 5.752,21 (CAO VVT FWG 65) op basis van 36 uur week afhankelijk van kennis en ervaring;
• De mogelijkheid parttime te werken (24 -36 uur/week);
• Een mobiele telefoon en iPad of laptop; 
• Werken in een betrokken team waarin veel gelachen wordt;
• Een goed inwerkprogramma.
•  Werken bij een werkgever die jaarlijks een volleybaltoernooi organiseert en aanbiedt om deel te nemen aan het Drakenbootfestival.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via https://www.atlant.nl/vacature/gz-psycholoog/
Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.
Wil je liever eerst vrijblijvend komen kennismaken? Dat is altijd mogelijk, neem gerust contact op via onderstaande gegevens.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier: https://www.atlant.nl/werkenbij/atlant-als-werkgever/

Heb je nog vragen? 
Je kan contact opnemen met Nienke van Straaten (manager behandeling & begeleiding) via 06 13 55 58 47 of [email protected]

Wij horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 21-12-2020
Reageer voor 01-08-2022
Ingangsdatum 21-12-2020
Nummer 56693
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant