GZ- of Klinisch psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Voor ons Psychologisch adviescentrum (PACT) zoeken wij een 

Regiebehandelaar

GZ- of Klinisch psycholoog

 

Het PACT is een onderzoeksafdeling; een specifiek specialisme binnen de integrale GGZ. Wij hebben een stevige positie. Verwijzers zetten ons veelvuldig in voor psychodiagnostisch onderzoek en behandeling!

Wie zijn wij?
Mediant is een GGZ organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor behandelinhoud en bedrijfsvoering hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
Binnen PACT zijn wij op dit moment bezig met het verder professionaliseren van de diagnostiek binnen Mediant. Als regiebehandelaar heb je hier een mooie rol in te vervullen! Je werkt nauw samen met collega’s van het PACT, maar ook met collega’s binnen andere specialistische afdelingen van Mediant. Je pakt een duidelijke rol in de ontwikkeling van jouw vakgebied en we verwachten dat je meedenkt in o.a. ontwikkeling van behandelaanbod, wachtlijstmanagement en beleidsontwikkelingen. Daarnaast heb je de mogelijkheid  regievoerder te zijn van zowel het diagnostiek- als het behandeltraject.

We bekijken samen, op basis van jouw wensen en onze mogelijkheden, wat een passende invulling van de functie is. Je kunt volledig bij het PACT werken, maar als je de functie wilt combineren met een plek binnen een van onze behandelafdelingen, dan kan dit ook!

In ons team zit veel energie, we zijn betrokken, proactief en staan te trappelen om het PACT verder te professionaliseren!

Jij hebt

 • een afgeronde opleiding tot GZ- of klinisch psycholoog
 • meerdere jaren werkervaring als (regie)behandelaar
 • een open houding, bent toegankelijk met een professionele afstand
 • affiniteit met psychodiagnostiek, classificatiestelling en verslaglegging en volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van psychodiagnostiek.

Jij bent

 • BIG geregistreerd
 • makkelijk in contact en cliëntgericht; een verbinder
 • doortastend en actief
 • analytisch en gestructureerd
 • iemand met energie die blijft puzzelen tot de juiste diagnose is gesteld
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een veelzijdige functie in een compacte en financieel gezonde organisatie
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Werken in een expertisecentrum met ambitie
 • (Geaccrediteerde) refereerbijeenkomsten met uiteenlopende thema’s
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg
 • Salaris passend bij de functie (FWG 65 of FWG 70 cao-GGZ).

Wij maken graag kennis!
En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds.
Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt solliciteren via onderstaande knop of bellen met Karin Heijerman, 06-34955619.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.werkenbijmediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 - 0319 NZE/tmr
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 26-02-2021
Reageer voor 01-11-2021
Nummer 58016

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg