(GZ-) psycholoog | Maartje Behandeling
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! Vanuit ons label Maartje bieden we ambulante zorg en behandeling en bieden we jou:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. De vakgroep psychologie bestaat uit 3 ervaren en enthousiaste GZ-psychologen en 2 basispsychologen. In de functie van (GZ-)psycholoog is het je belangrijkste uitdaging om vanuit jouw vakgebied een bijdrage te leveren aan het psychisch en psychosociaal welbevinden van onze veelal oudere cliënten binnen onze zorglocaties die worden geconfronteerd met aandoeningen en ongemakken. Dat doe je door hen op mensgerichte en persoonlijke wijze te onderzoeken, adviseren, behandelen en begeleiden. Je taken bestaan vooral uit neuropsychologische diagnostiek, analyse van gedragsvraagstukken en het adviseren en ondersteunen van multidisciplinaire zorgteams. Ook lever je vanuit jouw rol een (wetenschappelijke) bijdrage aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening en help je het behandelbeleid en de behandelrichtlijnen verder te ontwikkelen.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit vragen we van jou:

 • Natuurlijk beschik je over een diploma (GZ-)psycholoog en bij voorkeur relevante werkervaring op het gebied van (intramurale) ouderenzorg, psychologische diagnostiek en teambegeleiding
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken in een multidisciplinair team
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • Je bent bereid om te reizen naar verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten in Twente

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op prima arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. De functie van GZ-psycholoog is ingedeeld in FWG 65 en psycholoog in FWG 60. Daarnaast kun je gebruik maken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van waarneming van 2 zwangerschapsverloven in de periode van eind mei tot en met december 2020. Daarna is er ruimte voor minimaal 18 uur voortzetting van het dienstverband. Bij tevredenheid over het functioneren kan dit voor onbepaalde tijd. Onze voorkeur gaat uit naar een GZ-psycholoog voor de hele periode. Heb je de GZ opleiding niet gevolgd, maar ben je wel geregistreerd psycholoog? Dan nodigen we je ook uit om te reageren. Dat geldt ook wanneer je interesse hebt in een parttime dienstverband deze periode.

Bijzonderheden

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hetty Berger, GZ-psycholoog via: 06-50237250. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze collega’s van het HRM servicecentrum via 06-12083697.

Type Vacature
Intern nummer MA-15
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Neem dan contact op met Hetty Berger, GZ-psycholoog via telefoonnummer: 06-50237250.
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 12-03-2020
Reageer voor 31-05-2020
Ingangsdatum 12-03-2020
Nummer 51545

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten