GZ psycholoog - BIG geregistreerd
Forte GGZ

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze locatie in Zwolle op zoek naar op zoek naar een communicatief sterke GZ-psycholoog, BIG geregistreerd.

Aantal uren in overleg. 

Als GZ-psycholoog verricht je specialistisch onderzoek en behandel je studenten en/ of volwassenen. Je bent naast klinisch-psychologen, andere GZ-psychologen en psychiaters hoofdbehandelaar of medebehandelaar en werkt nauw samen met de overige leden van het multidisciplinaire team. Er kan sprake zijn van het verrichten van opleidingstaken en/of het geven van supervisie aan GZ-psychologen (in opleiding).

Functie eisen

Je beschikt over de volgende opleidingen en registraties: doctoraal examen sociale wetenschappen alsmede BIG registratie als GZ-psycholoog. Je bent een flexibele en enthousiaste collega en kan goed samenwerken in een multidisciplinair team. Je bent in staat je snel aan wisselende en onverwachte situaties aan te passen. Je bent bevlogen, werkt pragmatisch en resultaatgericht en hebt daarbij een en proactieve houding.

Inschaling

orte GGZ biedt je een veelzijdige en uitdagende functie en een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt volop mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan nieuwe initiatieven en inhoudelijke ontwikkelingen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. Meer informatie over onze instelling is te vinden op deze website.

Bijzonderheden

Ben je er in geïnteresseerd om onze nieuwe collega te worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Rosemarie de Boer. Solliciteren kan per mail naar vacatures@forteggz.nl 

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij drs. Rosemarie de Boer (klinisch psycholoog en inhoudelijk manager) via 050 205 3344

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met Ghislaine Swart (HRM) via  050 205 3344

 

Type Vacature
Organisatie Forte GGZ
Locatie Zwolle
Postcode 8021 JB
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 04-06-2019
Reageer voor 01-07-2019
Ingangsdatum 04-06-2019
Nummer 46302
Doorsturen Bekijk PDF

Forte GGZ

Forte GGZ heeft vestigingen in Assen, Groningen, Leeuwarden en in Zwolle. Het toegewijde team van psychologen en psychiaters werkt in een moderne praktijk voor Basis GGZ en Specialistische GGZ en richt zich op cliënten tussen 18 en 70 jaar.

Meer over Forte GGZ