GZ-psycholoog - Jeugd - Apeldoorn
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een GZ-psycholoog en heb jij affiniteit met jeugd? Lijkt het jou leuk om samen met hen te werken aan herstel? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor de locatie in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een energieke en toegankelijke GZ-psycholoog. 

Dit ga je doen
Als GZ-psycholoog behandel je als (regie)behandelaar patiënten en hun naasten op methodische en herstelgerichte wijze. Je stelt de diagnose en stelt behandelplannen op. Je bewaakt de kwaliteit en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelaanbod, op basis van de vraag in de regio. Je deelt kennis over patiëntengroepen binnen en buiten de organisatie, bijvoorbeeld via workshops en consultatie. Je biedt in deze baan zowel specialistische ggz als basis-ggz voor de doelgroep Jeugd. Je onderhoudt goede contacten met interne en externe partijen en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van ons zorgaanbod en de samenwerking hierin met onze verwijzers.

Hier ga je werken
GGNet is de toonaangevende ggz-dienstverlener in Gelderland. Je werkt als (regie)behandelaar met patiënten op onze locatie in Apeldoorn. Wij bieden Specialistische GGZ. Je gaat werken in een leuk en enthousiast team van behandelaren en secretaresses. 

Dit ben jij

• Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog
• Je hebt (bij voorkeur) een aantal jaren relevante werkervaring
• Je hebt ervaring met cognitieve gedragstherapie (bij voorkeur met EMDR)
• Je bent ondernemend, toegankelijk, zelfstandig en energiek
• Je vindt creatieve oplossingen voor niet-alledaagse problemen
• Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid
• Je bent loyaal en denkt graag mee over hoe wij ons verder kunnen
• Je beschikt over de nodige humor

Dit bieden wij je

Je kunt rekenen op een goed salaris (cao Geestelijke Gezondheidszorg, FWG 65) met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33 % naar rato. We bieden je een contract voor 20-28 uur per week. We bieden je een prettige werkomgeving met gepassioneerde collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan. 

Solliciteren

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae via onderstaand formulier.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Vincenzo Valenti, manager, via telefoonnummer 06-11701151.

Heb je algemene vragen? Bel of stuur een WhatsApp naar Odette ten Bulte, Recruiter, via 06-46975846.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202152
Organisatie GGNet
Locatie GGNet Jeugd Apeldoorn
Postcode 7325HH
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 09-04-2020
Ingangsdatum 09-04-2020
Reageer voor 01-06-2020
Nummer 52509

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet