GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist
Trias

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor minimaal 28 uur per week. Het gaat om een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging naar een contract voor onbepaalde tijd. De vacature binnen de residentiële afdeling, omvat de doelgroep jongeren met autisme én jongeren met uiteenlopende problematiek die toe zijn aan een vorm van zelfstandigheidstraining. In verband met het vertrek van onze collega, zoeken wij vanaf 15 juni een nieuwe collega!

Dit wordt er van je verwacht:

Als GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor cliënt-zorgtrajecten, draag je zorg voor een goed verloop van het primaire proces en de daaraan gekoppelde behandelingen. Je bent in staat om op basis van dossieronderzoek te komen tot een gedegen risicoanalyse en -taxatie en kunt van daaruit de vertaalslag maken naar een behandelplan. Je denkt mee over de instroom, doorstroom en/of uitstroom van cliënten en levert daarin een actieve bijdrage.

Je begeleidt teams op een coachende wijze gericht op het bevorderen van eigenaarschap en geeft sturing aan het behandelproces (waar nodig). Desgevraagd kun je psychodiagnostisch onderzoek verrichten. Je bent mede verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van de zorg en in het verder verdiepen en ontwikkelen hiervan. Daarnaast biedt je deskundigheidsbevordering aan, draag je bij aan methodiek- en beleidsontwikkeling en kun je gevraagd worden om collega’s in opleiding tot OG of Gz-psycholoog werkbegeleiding te bieden. Administratieve taken die voortvloeien uit bovengenoemde activiteiten behoren eveneens tot de werkzaamheden.

Je bent verbonden aan de residentiële afdeling. Daaronder vallen de behandelgroepen, zelfstandigheidstraining, gezinsgroepen en kleinschalig specialistisch wonen.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Een gedragswetenschapper die beschikt over een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, met aanvullend een GZ-/OG-opleiding. Je bezit over minimaal drie jaar werkervaring en hebt expertise op het gebied van autisme. Je bent BIG-geregistreerd.

Je beschikt over een ‘growth mindset’. Je bent een teamplayer met een ondernemende persoonlijkheid die over sterke communicatieve vaardigheden beschikt. Je bent flexibel, creatief en outreachend, met probleemoplossend vermogen. In deze functie ben je in staat om vanuit een eclectische zienswijze- het competentiegericht-, oplossingsgericht- en systemisch werken te benutten. Gestoeld op de presentiebenadering en het traumasensitief werken.

Inschaling

Een zelfstandige functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. We bieden arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, salarisschaal 11, marktconform.

Bijzonderheden

Interesse in deze veelzijdige baan? Stuur je motivatiebrief en cv voor 16 mei 2021 onder vermelding van vacaturenummer 016-2021 GZ/OG naar werken@triasjeugdhulp.nl t.a.v. Jelbrich van der Heide, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Vacature
Intern nummer 016-2021
Organisatie Trias
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je via de e-mail contact opnemen met Wietske Spoelstra (w.spoelstra@triasjeugdhulp.nl), manager residentiële zorg via of Frans Bouma (f.bouma@triasjeugdhulp.nl), GZ-psycholoog.
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 22-04-2021
Reageer voor 16-05-2021
Nummer 66700

Trias

Trias biedt met 320 professionals én ruim 450 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.trias-groep.nl.

Meer over Trias