GZ-PSYCHOLOOG / COGNITIEF GEDRAGSTHERAPEUT
SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Functieomschrijving

Ben jij een GZ-psycholoog/Cognitief gedragstherapeut en heb je affiniteit met het behandelen van mensen met een medisch aandoening en comorbiditeit?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op de afdeling Psychologie werken psychologen, psychodiagnostisch werkers, verschillende vaktherapeuten en secretaresses. Zij zijn werkzaam voor de kliniek Heemstaete en de woonvoorziening Fonteinkruid in Zwolle. Het is een leuk en dynamisch team, waar nauw wordt samengewerkt. De samenwerking betreft ook o.a. collega’s neurologie, maatschappelijk werk en verpleging.

Wat ga je doen?
Als GZ-Psycholoog/Cognitief gedragstherapeut ben je werkzaam op de polikliniek van onze afdeling. Je maakt onderdeel uit van een staf van 10 psychologen. Je draagt zorg voor psychologische diagnostiek, indicatiestellingen en behandeling. Voor deze functie voer je vooral (cognitief) gedragstherapeutische behandelingen uit bij volwassen en ouderen binnen een multidisciplinair team. Verder geef je aanwijzingen en richtlijnen aan psychodiagnostisch werkers en verpleegkundigen/begeleiders betreffende de psychologische begeleiding van patiënten.
Werkdagen in overleg maar in ieder geval de donderdag in verband met MDO’s.

Functie eisen

  • Academische opleiding tot psycholoog/orthopedagoog aangevuld met de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en opname in het BIG-Register Gezondheidszorgpsycholoog.
  • Bij voorkeur heb je de opleiding tot cognitief gedragstherapeut afgerond.
  • Kennis van problematiek bij én ervaring in het werken met mensen met medische problematiek is een pre, waarbij sprake is van comorbiditeit/complexe problematiek.
  • Ervaringskennis inzake het toepassen van meerdere psychologische behandelmethoden en –technieken: EMDR en ACT strekt tot de aanbeveling.
  • Systematisch, doelgericht en zelfstandig kunnen werken.
  • Goed kunnen functioneren binnen een multidisciplinair team.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is conform de CAO-ziekenhuizen afhankelijk van opleiding en ligt tussen de € 3322,-- en € 5620,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
Deze vacature is in eerste instantie voor 16 uur voor de duur van 4 maanden i.v.m. zwangerschapsvervanging. Na die tijd is er, bij gebleken geschiktheid, de mogelijkheid tot verlenging van een jaar voor 12 uur in de week.
Je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van elk 8,33% 
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. 

Bijzonderheden

Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.
Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek 2020 in vergelijking met de Nederlandse benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap? Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we heel trots op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 21.21
Organisatie SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)
Locatie SEIN, locatie Heemstaete in Zwolle
Postcode 8025BV
Stad Zwolle
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Lydia van den Berg, Klinisch Neuropsycholoog en Hoofd van de afdeling Psychologie, te bereiken via het secretariaat 038-8457184
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 21-05-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 17-06-2021
Nummer 68389

SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) vervult een belangrijke functie in de gespecialiseerde epilepsiezorg. Voor het Noordoosten van Nederland is er een kliniek gevestigd in Zwolle en zijn er poliklinieken in de hele regio. Wij bieden observatie, diagnostiek en behandeling in een multidisciplinair verband aan patiënten met veelzijdige en complexe problematiek (medisch en psychopathologisch). Ook onderdeel van SEIN is het Slaap-Waakcentrum SEIN, locatie Zwolle met als missie het optimaal uitvoeren van zowel medische als psychologische diagnostiek en behandeling van complexe vormen van stoornissen in slapen en waken. Daarnaast maken medisch wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van contractresearch deel uit van de werkzaamheden van het centrum. In de Zwolse wijk Stadshagen wonen zo'n 40 cliënten in de woonvoorziening Fonteinkruid. Deze cliënten hebben epilepsie en een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij bieden daarbij zorg die zo gewoon als mogelijk, zo bijzonder als noodzakelijk is.

Meer over SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)