GZ-Psycholoog, 18-28 uur, Deventer
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Voor 2023 hebben we een opleidingsplaats toegekend gekregen en samen met Trajectum gaan we een hele leuke samenwerking aan om een psycholoog op te leiden voor de functie GZ-psycholoog (PIOG). We zijn daarom op zoek naar een GZ-psycholoog, een p-opleider of een klinisch psycholoog die het leuk vindt om als werkbegeleider een collega op te leiden in de ouderenzorg.

Vind je het interessant om met complexe casuïstiek mee te denken vanuit hart voor het vak en vind je het daarbij leuk om met andere psychologen in het vakgroep bezig te zijn met ontwikkeling van onder andere scholingen/trainingen, maar ook behandelingen?

Dan zijn we opzoek naar jou en nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

De functie

Dit ga je doen
Nou flink aan de slag dus in complexe patiëntenzorg. Je verdiept je in complexe patiëntencasussen. Je werkt vervolgens multidisciplinair binnen een hecht en gespecialiseerd team van (GZ)psychologen, waarbij inzet in de eerstelijnszorg samen met de specialist ouderengeneeskunde ook mogelijk is.

Even meekijken
Jouw dag begint met een verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde. Hij is ingeroepen voor advies door de huisarts. De situatie lijkt thuis niet langer haalbaar voor mevrouw, maar het is onduidelijk waar het gedrag dat ze vertoont vandaan komt. Jouw advies wordt gevraagd om vervolgens een gezamenlijk behandeladvies te kunnen geven aan de huisarts. Daarna ga je naar een somatische afdeling voor de gedragsvisite, waar een cliënt met NAH en een cliënt met de ziekte van Parkinson worden besproken samen met de verpleging. 

De middag begin je met het bijwonen van de behandelplanbespreking op de revalidatie afdeling, waar alle disciplines bij aanwezig zijn. Daarna staat er nog een neuropsychologisch onderzoek gepland bij een cliënt met toenemend claimend gedrag, waarbij men zich afvraagt of haar cognitieve vaardigheden nog wel toereikend zijn om terug te gaan naar de thuissituatie of dat er een andere woonvorm gezocht moet worden. Je eindigt de dag met het bijwonen van een werkgroep die voorstellen doet om het revalidatieklimaat te verbeteren. 

Je werkt in een fijn team bestaande uit twee GZ-Psychologen, drie masterpsychologen en een toegepast psycholoog. Je werkt veel samen met specialist ouderengeneeskunde, paramedici en met zorgteams. We maken deel uit van een vakgroep met Maatschappelijk Werk, Geestelijke Verzorging en Muziektherapie, waarin we vanuit onze eigen vakinhoudelijke kennis een bijdrage leveren aan beleidsmatige ontwikkelingen. Het team is volop in ontwikkeling gezien de snel veranderende vraag binnen de ouderenzorg. Steeds meer preventieve inzet van specialismen in de thuissituatie om de ouderen zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen, de wet zorg en dwang, zijn voorbeelden hiervan. We werken gestructureerd en geprotocolleerd, maar hebben ook de vrijheid om de juiste inzet te kiezen voor de cliënten aangezien veel ouderen niet te vatten zijn in een protocol. We werken gezamenlijk vanuit 1 dossier met de client daarin centraal. 

Functie eisen

Dit vragen we van jou
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt.

Wij zoeken een zelfstandige, flexibele, toegankelijke collega die:

 • BIG geregistreerd is als GZ-psycholoog 
  • aantoonbare en relevante ervaring heeft in de ouderenzorg 
  • complexe hulpvragen ziet als een uitdaging. Je ziet kansen, durft te denken buiten de kaders. 
  • initiatief neemt; je bent ondernemend, verbinder en je kunt goed samenwerken 
  • als vanzelfsprekend goede contactuele vaardigheden heeft, een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen 
  • goed in ons team past met veel kennis van neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie, ACT, oplossingsgerichte therapie en EMDR 
  • visie heeft en zin om de belangrijke rol van de psychologen binnen en buiten onze organisatie verder te professionaliseren en verankeren

Inschaling

Dit willen we jou bieden

 • Meteen een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Salaris; maximaal € 5.939,16 bruto per maand bij 36 uur per week, (FWG 65) conform CAO VVT.
 • Eindejaarsuitkering
 • Reiskostenvergoeding
 • Scholingsmogelijkheden, ontwikkelingstrajecten en e-learningsmodules van GoodHabitz

Bijzonderheden

Over Solis

Waar kom je terecht?
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom?
Wij kijken graag met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar.

Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruitziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis, oprecht een andere werkgever.

Innovatief in zorgtechnologie
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen.
We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

SOLLICITEREN

Waar wacht je nog op?
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop. We kunnen niet wachten om jou beter te leren kennen!

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Judith Spekschoor, manager Solis Paramedisch Centrum, via tel.: 06-42 66 06 68 of 0570-685 899.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 08-07-2022
Reageer voor 08-08-2022
Ingangsdatum 08-07-2022
Nummer 112386

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis