GZ psycholoog, Adolescenten team
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Dit ga je doen
Als GZ psycholoog ben je regiebehandelaar en werk je samen in een multidisciplinair team, om de ontwikkeling van kinderen en jongeren te optimaliseren. Je verricht en coördineert specialistische diagnostiek en behandeling voor jongeren en/of hun systeem. We behandelen een doelgroep met complexe problematiek. Je levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering binnen en buiten het team. Je begeleidt opleidelingen en  je ontwikkelt samen met je collega's nieuwe vormen van behandeling en bent actief betrokken bij nieuwe beleidsontwikkelingen. Verder te ontwikkelen specialismen op de polikliniek zijn de infant mental health, spoedzorg, complexe gezinnen en adolescentenzorg.

Je werkt vanuit de hoofdlocatie Hoogeveen, van daaruit bedienen we ook de poli in Meppel en Emmen Je werkdagen zijn voornamelijk in Hoogeveen op basis van een vast contract voor 32-36 uur. Ben je enthousiast, maar wil je minder werken, dan nodigen we je ook uit te solliciteren.


Functie eisen

Hier herken jij jezelf in
Je beschikt over een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en je bent BIG geregistreerd. Verder heb je een brede kijk op de problematiek van de jongere en neem je het systeem als een belangrijke omgevingsfactor mee in je behandeling. Je hebt oog voor alle aspecten die een rol kunnen spelen bij de behandeling. Ervaring met EMDR is een pré. Wij zoeken een enthousiaste flexibele collega, die actief gericht is op samenwerken en creatief om kan gaan met de diversiteit in leeftijd en problematiek die de doelgroep met zich mee brengt.

Inschaling

Ons aanbod

  • Een hartelijk welkom;
  • Een professionele en informele werksfeer;
  • Collega’s, die hart hebben voor de zorg en samen met jou de beste zorg willen bieden.

Wij bieden je een afwisselende baan in een professionele werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 65. We hebben plek voor een collega voor 32 - 36 uur met een contract voor onbepaalde tijd. Heb jij interesse om in dit vakgebied aan de slag te gaan, maar wil je het combineren met een andere werkplek? Dit is geen probleem! Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tara van der Giessen behandel coördinator adolescenten en/ of Eva van Aperloo, behandelcoördinator KJP Hoogeveen T 0528-857777.

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. 

Bijzonderheden

Het Team
Wij zijn volop in beweging…beweeg jij met ons mee en initieer jij nieuwe bewegingen?
Het circuit Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) biedt diagnostiek en behandeling aan kinderen en jeugdigen en hun systeem, wanneer er sprake is van een vermoeden van en/of een risico op een psychiatrische stoornis en/of ernstige psychosociale problematiek. Kenmerkend voor het circuit KJP van GGZ Drenthe is, dat de sociale omgeving (gezin, familie en/of andere belangrijke mensen) van het kind of de jongere nadrukkelijk bij de behandeling en bij het herstel wordt betrokken.
GGZ Drenthe biedt levenslooppsychiatrie. Dit maakt dat wij, waar nodig, het gehele gezin diagnostiek en/of behandeling kunnen bieden.
Doordat de locaties vespreid zijn over de provincie Drenthe zijn wij goed bereikbaar voor onze patiënten en verwijzers. Op elke locatie is een team werkzaam van hoogopgeleide professionals, waaronder (kinder- en jeugd)psychiaters, GZ-psychologen, systeemtherapeuten, SPV-ers, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten en basisartsen, die nauw met elkaar samenwerken binnen een multidisciplinair team. Daarnaast bieden wij verschillende opleidingsplekken.

Een van de mooie ontwikkelingen binnen de GGZ Drenthe is de start van adolescenten poli’s; enthousiaste teams met collega’s van verschillende afdelingen van onze organisatie die samenwerken om aangemelde jongeren (16-26 jaar) de juiste zorg te bieden. Ons aanbod is flexibel en snel en kan variëren al naar gelang de vraag (meer en minder intensief, groep of individueel). We werken daar waar het nodig is en we betrekken actief het netwerk van de jongere. We bieden of organiseren hulp op verschillende levensgebieden om zo tot geïntegreerde zorg te komen. Met het team ontwikkelen we een passend behandelaanbod dat aansluit bij de vragen van de jongeren en hun netwerk.

Ben jij die man of vrouw die zich verder wil ontwikkelen binnen de specialistische GGZ jeugdzorg, die houdt van complexe zorgvragen en wil je onderdeel uitmaken van een bewegende organisatie? Dan is dit de kans voor de volgende stap! 

Type Vacature
Intern nummer #3890
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Hoogeveen
Postcode 7909AA
Stad Hoogeveen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Eva van Aperloo, behandelcoördinator KJP Hoogeveen T 0528-857777
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 17-02-2021
Reageer voor 17-03-2021
Ingangsdatum 01-05-2021
Nummer 57765

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe