GZ psycholoog, Ambulante psychiatrie
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Naast het behandelen van je eigen caseload als regie- en/of medebehandelaar verricht je specialistisch onderzoek en zet je behandeltrajecten uit waarbij je nauw samenwerkt met de andere leden van het mutlidisciplinaire team. Je levert aandeel in teamvorming, innovatie en ondersteunt medewerkers bij het toepassen en verder ontwikkelen van een cognitief gedragsmatige aanpak en bejegening van patiënten. Je neemt deel aan vakgroepoverleg en je onderhoudt je netwerken.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?
We zijn in Emmen op zoek naar een enthousiaste GZ psycholoog, BIG geregistreerd. Je hebt affiniteit met patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen en je bent geïnteresseerd in innovatie. Je bent begaan en betrokken met de cliënt, en tegelijkertijd gedreven en resultaatgericht. Je beschikt over prima diagnostische vaardigheden en kennis van tests en psychologisch onderzoek. Daarnaast draag je herstelgerichte zorg een warm hart toe. Je beschikt over doorzettingsvermogen, bent flexibel, creatief en hebt een positieve instelling. Je ziet samenwerken met de patiënt en collega's als voorwaarde voor het behalen van resultaten.
Het kunnen uitvoeren van EMDR-behandelingen is een pré.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen Ambulante Psychiatrie Zuidoost-Drenthe. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 65 / salaris max. 5280,-- bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
De aanstelling is voor 24 tot 36 uur per week en voor onbepaalde tijd.

Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Enthousiast?

Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan vóór 4 november 2020 via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief. Is brieven schrijven niet jouw ding?  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. 

Bijzonderheden

Wat wordt je werkomgeving?
Ambulante Psychiatrie Zuidoost-Drenthe 
GGZ Zuidoost Drenthe biedt ambulante en klinische geestelijke gezondheidszorg aan ongeveer 165000 inwoners van de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn.
Het ambulante team van Emmen biedt behandeling aan cliënten binnen de programma's persoonlijkheidsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek, angst en trauma, en depressie. Wij bieden specialistische zorg voor cliënten met complexe psychiatrische problematiek waarbij veelal sprake is van comorbiditeit.
Zorg voor deze gevarieerde doelgroep bieden we vanuit het multidisciplinaire team bestaande uit twee psychiaters, psychiater in opleiding, (sociaal) psychiatrisch verpleegkundigen, een klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psychologen, GZ-psycholoog i.o., een psychodiagnostisch werker, psychomotore therapeuten en een systeemtherapeut. In dit bevlogen, specialistische team worden patiënten onderzocht, behandeld en begeleid en wordt er samengewerkt met andere zorg- of behandelprogramma's en klinische voorzieningen organisatiebreed. Respect voor de cliënt en kwaliteit in de behandeling zijn voor dit team kernbegrippen.
We zijn gericht op verbetering en vernieuwing van onze zorg en de organisatie hiervan, waarbij we als team in zijn geheel betrokken zijn en samen optrekken. Daarnaast streven wij naar goede contacten met externe partijen zoals huisartsen en andere collega instellingen.

Type Vacature
Intern nummer #161
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Emmen
Postcode 7824AA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jurgen Gunnink, locatiemanager, T 06-15589847 of Wine Poeteray, Behandelcoördinator, T 06-10719921.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 03-09-2020
Reageer voor 04-11-2020
Ingangsdatum 01-01-2021
Nummer 54584
Doorsturen Bekijk PDF

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe