GZ psycholoog, Ambulante Psychiatrie
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Binnen Ambulante Psychiatrie Zuidoost-Drenthe is een vacature ontstaan voor:

GZ psycholoog

Wine Poeteray
 

Word jij de nieuwe collega van Wine?
 
Wat ga je doen?
Naast het behandelen van je eigen caseload als regie- en/of medebehandelaar verricht je specialistisch onderzoek en zet je behandeltrajecten uit waarbij je nauw samenwerkt met de andere leden van het mutlidisciplinaire team. Je levert aandeel in teamvorming, innovatie en ondersteunt medewerkers bij het toepassen en verder ontwikkelen van een cognitief gedragsmatige aanpak en bejegening van patiënten. Je neemt deel aan vakgroepoverleg en je onderhoudt je netwerken.
 

Functie eisen

Hier herken jij  jezelf in
We zijn in Emmen op zoek naar een enthousiaste GZ psycholoog, BIG geregistreerd. je hebt al ervaring opgedaan in het werkveld en bent toe aan een volgende stap. Je hebt affiniteit met patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen en je bent geïnteresseerd in innovatie. Je bent begaan en betrokken met de patiënt, en tegelijkertijd gedreven en resultaatgericht. Je gaat creatief om met de mogelijkheden die er zijn. Je beschikt over prima diagnostische vaardigheden en kennis van tests en psychologisch onderzoek. Daarnaast draag je herstelgerichte zorg een warm hart toe. Je hebt een passie voor de doelgroep en raakt niet snel ontmoedigd als er een terugval is. Je beschikt over doorzettingsvermogen, bent flexibel, creatief en hebt een positieve instelling. Je ziet samenwerken met de patiënt en collega's als voorwaarde voor het behalen van resultaten. Het kunnen uitvoeren van EMDR-behandelingen is een pré.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen Ambulante Psychiatrie Zuidoost-Drenthe. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 65. De aanstelling is voor 24 tot 36 uur per week en voor onbepaalde tijd.
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Informatie
Ben je nieuwschierig naar ons team en wat wij jou te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op met Dave van Room, locatiemanager, T 06-46382795 of  Wine Poeteray (zie foto), behandelcoördinator, T 06-10719921. Wij gaan graag met jou in gesprek!

Enthousiast?
Liever direct reageren? Ook goed! Reageer dan via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief. 
 

Bijzonderheden

Over Ambulante Psychiatrie Zuid-oost Drenthe
We bieden vanuit onze vestiging  in Emmen ambulante en klinische geestelijke gezondheidszorg aan ongeveer 165000 inwoners van de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. Onze patiënten krijgen behandelingen binnen de programma's persoonlijkheidsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek, angst en trauma, en depressie. Verder bieden wij specialistische zorg voor patiënten met complexe psychiatrische problematiek waarbij veelal sprake is van comorbiditeit. Dit doen we vanuit het multidisciplinaire team bestaande uit twee psychiaters, psychiater in opleiding, (sociaal) psychiatrisch verpleegkundigen, een klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psychologen, GZ-psycholoog i.o., een psychodiagnostisch werker, psychomotore therapeuten en een systeemtherapeut. In dit bevlogen, specialistische team worden patiënten onderzocht, behandeld en begeleid en wordt er samengewerkt met andere zorg- of behandelprogramma's en klinische voorzieningen organisatiebreed. Respect voor de patiënt en kwaliteit in de behandeling zijn voor ons kernbegrippen.
We zijn gericht op verbetering en vernieuwing van onze zorg en de organisatie hiervan, waarbij we als team in zijn geheel betrokken zijn en samen optrekken. Daarnaast streven wij naar goede contacten met externe partijen zoals huisartsen en andere collega instellingen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. 

Type Vacature
Intern nummer #3002
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Emmen
Postcode 7824AA
Stad Emmen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dave van Room, locatiemanager, T 06-46382795 of Wine Poeteray (zie foto), behandelcoördinator, T 06-10719921
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 07-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 64151

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe