(GZ-)psycholoog | Maartje Behandeling
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! Vanuit ons label Maartje bieden we naast intramurale zorg ook ambulante zorg en behandeling en bieden we jou:

 • een uitdagende baan in een organisatie vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten en je kennis en vaardigheden als (GZ-)psycholoog toe te passen

 

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?
Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. De vakgroep psychologie bestaat uit 3 ervaren en enthousiaste GZ-psychologen, 1 basispsycholoog en 1 psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. In de functie van (GZ-)psycholoog is het je belangrijkste uitdaging om vanuit jouw vakgebied een bijdrage te leveren aan het psychisch en psychosociaal welbevinden van onze veelal oudere cliënten binnen en buiten onze zorglocaties die worden geconfronteerd met aandoeningen en ongemakken. Dat doe je door hen op mensgerichte en persoonlijke wijze te onderzoeken, adviseren, behandelen en begeleiden. Je taken bestaan vooral uit neuropsychologische diagnostiek, analyse van gedragsvraagstukken en het adviseren en ondersteunen van multidisciplinaire zorgteams intramuraal en extramuraal.

Ook lever je vanuit jouw rol een (wetenschappelijke) bijdrage aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening en help je het behandelbeleid en de behandelrichtlijnen verder te ontwikkelen.

Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van een collega zoeken we nu een nieuwe collega! Omdat het een ervaren team is, nodigen we ook startende (GZ-)psychologen van harte uit om te reageren om door collega’s verder wegwijs te worden gemaakt in het werkveld in de ouderenzorg.

 

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er  bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 • Natuurlijk heb je de opleiding tot GZ-psycholoog succesvol afgerond en bij voorkeur relevante werkervaring op het gebied van (intramurale) ouderenzorg, psychologische diagnostiek en teambegeleiding
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken in een multidisciplinair team
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je bent van nature een kartrekker en durft collega’s ook te positioneren
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • Je bent bereid om te reizen naar verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op prima arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. De functie van GZ-psycholoog is ingedeeld in FWG 65. Daarnaast kun je gebruik maken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je met fiscaal voordeel producten kunt aanschaffen zoals een (elektrische) fiets, tablet, laptop of een cadeaubon van Bol.com of CoolBlue. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we deze graag om in een vast dienstverband. We bieden je een parttime contract aan, waarbij het aantal contracturen tussen de 28 en 32 uur per week kan zijn. Afgestemd op jouw voorkeur.

Solliciteren

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul uiterlijk woensdag 28 oktober a.s. het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Neem dan contact op met Sylvia Spit, GZ-psycholoog via 06 – 50 23 72 51 of Iwan Solen, Procesmanager Behandeling via 06 – 83 28 32 01.

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze collega’s van het HRM servicecentrum via 06 – 12 08 36 97.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Intern nummer MA-31
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sylvia Spit, GZ-psycholoog via 06 – 50 23 72 51 of Iwan Solen, Procesmanager Behandeling via 06 – 83 28 32 01.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 16-10-2020
Reageer voor 28-10-2020
Ingangsdatum 16-10-2020
Nummer 55452

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten