(GZ) Psycholoog | Maartje Behandeling Twente
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Vanuit ons label Maartje bieden wij je:

 • een uitdagende baan in een organisatie vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten en je kennis en vaardigheden als (GZ-)psycholoog toe te passen en te ontwikkelen.

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club medewerkers proberen we binnen Zorggroep Sint Maarten het verschil te maken bij onze bewoners en cliënten. Als (GZ-) psycholoog draag je daar aan bij door het verrichten van neuropsychologische diagnostiek, behandeling, analyse van gedragsvraagstukken en het adviseren en ondersteunen van multidisciplinaire zorgteams binnen onze verpleeglocaties. Ook lever je vanuit jouw rol een bijdrage aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening en help je het behandelbeleid en de behandelrichtlijnen verder te ontwikkelen.  
De vakgroep psychologie bestaat uit 3 ervaren GZ-psychologen, 3 basispsychologen en 1 psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. De prettige, collegiale sfeer in onze vakgroep maakt dat wij met veel plezier werken en elkaar inspireren en scherp houden in ons werk. De laagdrempelige samenwerking met de collega’s van de behandeldienst en de zorgteams draagt daar overigens zeker aan bij.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

 

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

 • Je hebt je opleiding tot  (GZ-)psycholoog succesvol afgerond en hebt bij voorkeur relevante werkervaring op het gebied van (intramurale) ouderenzorg, psychologische diagnostiek en behandeling.
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken in een multidisciplinair team
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • Je bent bereid om te reizen naar verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is afhankelijk van je vooropleiding ingedeeld in FWG 65 (GZ-psycholoog) of FWG 60 (psycholoog). Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals:

 • aanmelding bij pensioenfonds PFZW
 • korting op meerdere zorgverzekeringen
 • meerkeuzesysteem voor aanvullende arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel producten kunt aanschaffen of contributies verrekenen zoals:
  • (elektrische) fiets
  • tablet of laptop
  • smartwatch
  • mobiele telefoon
  • cadeaubonnen Bol.com of Coolblue
  • contributie van je sportschool of sportvereniging
  • contributie vakbond

Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.
Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij wederzijdse tevredenheid kan dit na een jaar worden omgezet naar onbepaalde tijd. Afhankelijk van jouw voorkeur kunnen we een parttime contract overeen komen tussen de 24 en 36 uur.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep of zin om een dag mee te lopen met een collega dan wel onder het genot van een kop thee of koffie nader kennis maken met ons? Neem dan contact met Sylvia Spit, GZ-psycholoog via 06 – 50 23 72 51 of Iwan Solen, Manager Behandeling via 06-83283201. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Er is geen einddatum aan deze vacature gekoppeld. Zodra jij je reactie stuurt, zullen wij contact met je opnemen.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer MA-11
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sylvia Spit, GZ-psycholoog via 06 – 50 23 72 51 of Iwan Solen, Manager Behandeling via 06-83283201..
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 25-02-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 25-02-2022
Nummer 108442

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten