GZ-psycholoog /Orthopedagoog-eneralist
Accare

Functieomschrijving

Wat je doet, doet ertoe!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist die ons team komt versterken, maar die ook kennis komt brengen waar we als team nog weer een stukje beter door worden.

Wie zijn wij?

Accare is een academische  en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in noord, midden en oost Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Waar kom je te werken?
De locatie in Deventer is  onderdeel  van Accare. In Deventer behandelen we kinderen en jongeren met (een vermoeden van) een psychiatrische problematiek, soms gecombineerd met een verstandelijke beperking (LVB) tevens is er een team FJP (Forensische Jeugd en OrthoPsychiatrie).  In Deventer  zijn twee teams waarin meerdere disciplines samenwerken en wordt het behandelplan op maat gemaakt volgens het ‘stepped care’ principe. Het kan bijvoorbeeld gaan om gedragstherapie, EMDR, gezinstherapie of ouderbegeleiding. We werken samen met scholen, wijkteams, jeugdconsulenten, ziekenhuizen en zorgboerderijen.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog voer je intake- en anamnesegesprekken met kinderen/jongeren en hun ouders/verzorgers. Je stelt een behandelplan op, dat je grotendeels ook zelf uitvoert. Voor specifieke behandeling verwijs je zo nodig binnen je team. Je coacht  junior-psychologen, coördineert het diagnostiek- en behandeltraject en voert evaluatiegesprekken aan de hand van ROM. Verslaglegging doe je in het elektronisch patiëntendossier. Naast je behandelactiviteiten lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid en aan wetenschappelijk onderzoek. Ook ben je een ambassadeur voor Accare naar gemeenten en voorliggende voorzieningen.

Functie eisen

Vanzelfsprekend ben je een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist met enkele jaren werkervaring. De uren bepalen wij graag in overleg met jou!

Inschaling

Het salaris is ingedeeld volgens de salarisschaal CAO GGZ 65.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gedurende een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waarbij kinderen en jongeren die in behandeling zijn centraal staan. Als behandelaar lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen met soms complexe problematiek. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers. Accare biedt mogelijkheden om affiniteiten tot ontwikkeling te brengen.

Bijzonderheden

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), telefoonnummer 06-86848479.

Je kunt solliciteren tot en met 21 februari via www.zorgpleinnoord.nl of www.accare.nl. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail

 

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Nienke Keizers, regiomanager behandelzaken, tel.: 06-31951877

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en denk je helemaal bij onze organisatie te passen? Solliciteer!

 

Type Vacature
Organisatie Accare
Locatie Accare, polikliniek Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), telefoonnummer 06-86848479
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 31-01-2019
Reageer voor 21-02-2019
Ingangsdatum 31-01-2019
Nummer 43353
Doorsturen Bekijk PDF

Accare

Accare biedt jeugdhulp aan kinderen en jongeren in Noord-Nederland. Behandeling vindt vooral ambulant plaats bij onze eigen (poli)klinieken, bij gezondheidscentra, op scholen en bij cliënten thuis. Met haar afdeling voor wetenschappelijk onderzoek draagt Accare bij aan steeds betere en minder dure zorg voor jeugd. Accare wil haar medewerkers stimuleren in het nemen van verantwoordelijkheid, het tonen van initiatief en het zoeken naar vernieuwing en ontwikkeling

Meer over Accare