GZ-psycholoog/ Orthopedagoog Generalist
Jarabee

Functieomschrijving

Ben jij die vakbekwame collega?

Jarabee jeugdzorg heeft als missie dat kinderen en jongeren zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Wij zijn er voor gezinnen waarbij complexe vraagstukken de ontwikkeling van het kind of de jongere in de weg staan. Zij komen er zelf of met lichte ondersteuning niet uit. Met betrokken professionals, pleeggezinnen en in samenwerking met andere organisaties ondersteunen we kinderen, jongeren en gezinnen in de gehele regio Twente om er sterker uit te komen.


Houd jij van afwisseling in je werk? Zie jij werken met een complexe doelgroep als een mooie uitdaging?  Aarzel dan niet en kom ons team versterken! In verband met vertrek van één van onze GZ-psychologen, zoeken wij zo snel mogelijk een vakbekwame collega.

GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist (28-36 uur)

Hier ga je werken:

Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist vervul je een belangrijke rol bij de ontwikkeling van gedragswetenschappers en de verdere professionalisering van de organisatie. Je vernieuwt, verbetert en toetst de kwaliteit van hulpverlening op het gebied van (psycho-)diagnostiek en therapeutische behandelingen op wetenschappelijk niveau binnen Jarabee. Tot slot voer je zelf ook diagnostiek en behandeling uit en ben je ondersteunend aan de teams van Jarabee.

Zo ziet je werk eruit:

 • Klik op deze link voor een praktijkvoorbeeld bij Jarabee.
 • Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit of superviseert dit en analyseert de onderzoeksgegevens volgens de wettelijke en beroepsethische eisen;
 • Je ontwikkelt, op basis van vastgestelde richtlijnen en binnen de kaders van het hulpverleningstraject, therapeutische behandelingen en voert deze uit;
 • Je organiseert casuïstiekbespreking en individueel consult voor toetsing van individuele observatie/behandeling;
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies inzake observatie-/behandeltrajecten;
 • Je signaleert discrepantie tussen geboden kwaliteit en gestelde kwaliteitseisen en onderneemt actie naar individuele hulpverlener, team of functiegroep en doet voorstellen tot verbetering aan het management;
 • Je ondersteunt en adviseert Gedragswetenschappers B en medewerkers uit het primaire proces (gevraagd of ongevraagd) met betrekking tot eigen expertisegebied;
 • Je draagt, binnen de vastgestelde kaders, zorg voor interne deskundigheidsbevordering;
 • Je adviseert management over het scholingsplan op individueel, team en/of organisatieniveau;
 • Je vertaalt relevante ontwikkelingen naar beleidsvoorstellen die van invloed zijn op het behandelbeleid van Jarabee.
 • Je draait met de collega's in een rooster bereikbaarheidsdienst.

Functie eisen

Dit ben jij: 

 • Je bent in bezit van een BIG registratie als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist;
 • Je hebt kennis van ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Je hebt kennis van relevantie interventies in relatie tot cliëntsysteem;
 • Je hebt kennis van de sociale kaart.

Inschaling

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie in een mooie, dynamische werkomgeving met een informele en collegiale sfeer. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

 • een aanstelling voor onbepaalde tijd;
 • een contract voor minimaal 28 tot maximaal 36 uur per week. Het gaat om vaste uren;
 • salariëring in schaal 12 (maximaal € 5.900,99 op basis van fulltime dienstverband = 36 uur);
 • 3% salarisstijging per 1 januari 2023;
 • pensioenvoorziening bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • goede secundaire voorwaarden zoals reiskostenregeling, eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Bijzonderheden

Meer informatie en solliciteren

Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Wij maken graag kennis met je. Stuur ons je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk via Zorgselect.

Wij sluiten de vacature zodra wij een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en de procedure kun je informatie inwinnen bij het team P&O via telefoonnummer (074) 256 19 33. Voor meer informatie betreffende de vacature neem je contact op met Josje van Enter of Evie de Gruijter, beiden GZ-psycholoog, via (074) 2561900.

Type Vacature
Organisatie Jarabee
Locatie Jarabee, locatie Hengelo
Postcode 7555SJ
Stad Hengelo
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Publicatiedatum 31-10-2022
Reageer voor 31-01-2023
Ingangsdatum 31-10-2022
Nummer 112428
Doorsturen Bekijk PDF

Jarabee

Jarabee is er voor jeugdigen van 0 tot 27 jaar en de mensen die belangrijk voor hen zijn. Als zij het zelf even niet redden, helpen wij bij lastige vragen over opgroeien en opvoeden. Met meer dan 400 betrokken jeugdzorgprofessionals en zo’n 500 pleeggezinnen staan we in Twente dag en nacht klaar. De regie over het eigen leven en de hulpverlening ligt bij de jeugdigen en hun opvoeders zelf. Hun vraag is ons vertrekpunt. Alles draait om het versterken van de eigen kracht en de omgang met elkaar. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Liefst in de eigen omgeving. Waar nodig treden we ook buiten de gebaande paden. Dat is de kracht van Jarabee: Jarabee versterkt!

Meer over Jarabee