GZ psycholoog | vast dienstverband
Atlant

Functieomschrijving

Wil jij ook werken in een ambitieuze en innovatieve zorginstelling gespecialiseerd in behandeling en begeleiding van verschillende doelgroepen?  Atlant heeft ruimte voor een:

GZ-Psycholoog 
24 - 36 uur

Kom jij ons team versterken
Je werkt in een team dat bestaat uit een psychodiagnostisch medewerker, masterpsychologen, GZ-Psychologen (i.o.), een klinisch neuropsycholoog. Er is een opleidingsklimaat voor post-masteropleidingen tot GZ-Psycholoog en klinisch neuropsycholoog (i.o.). Een team met een hoog ambitieniveau en waar niemand ooit is uitgeleerd. We zijn expertisecentra voor de ziekte van Huntington, syndroom van Korsakov en bewoners met een gerontopsychiatrische zorgvraag. Daarnaast bieden we reguliere ouderenzorg en dementie. Leer hier jouw toekomstig team kennen:

“Klinisch werk met wetenschappelijk onderzoek combineren kan bij Atlant, dat vind ik ontzettend gaaf. Daarnaast maakt het multidisciplinair werken met boeiende doelgroepen mijn werk enorm gevarieerd.”
Leon Botter (GZ-Psycholoog)

Mooie uitdaging 
Als GZ-Psycholoog ben je gericht op de bewoner en zijn of haar directe omgeving zoals het zorgteam en/of familie. Jij zet behandelingen uit en stuurt bij in overleg met het team, de specialist ouderengeneeskunde en de andere behandelaren. 
In het kort houd je je vooral bezig met: 
•   Diagnostiek;
•   Individuele en mediatieve behandeling;
•   Deskundigheidsbevordering teams; 
•   Beleidsontwikkeling.

Functie eisen

Jij bent iemand die
• Een registratie als GZ-psycholoog heeft, bij voorkeur door het afgerond hebben van de post-master opleiding;
• Zelfstandig werkt met een open en onbevooroordeelde blik;
• Ervaring meebrengt uit de ouderenzorg of psychiatrie;
• Beschikt over een verbetermentaliteit;
• Gemakkelijk beweegt in de organisatie en oog heeft voor diverse belangen;
• In het bezit is van een rijbewijs en auto.

Inschaling

Bij Atlant krijg je 
Een goed inwerkprogramma. Een ambitieuze werkomgeving waarin leren en vernieuwen belangrijk is en gefaciliteerd wordt. En waar je werkt in een betrokken team waarin veel gelachen wordt. Professionele autonomie waarbij je in overleg de invulling van je werk zelf kunt bepalen. Je krijgt een vast contract, met een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Een vergoeding voor het lidmaatschap beroepsvereniging, contributie vakbond en jouw eventuele herregistraties BIG.

In de expertisecentra van Atlant ontwikkelen we state-of-the-art zorg voor onze bewoners door te investeren in wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Collega’s krijgen de ruimte om met eigen ideeën aan de slag te gaan of bij te dragen aan bestaande onderzoekslijnen. Daarnaast participeren we in diverse academische netwerken en landelijke kenniscentra. Een mooi voorbeeld van de ruimte voor wetenschap bij Atlant is het promotie-onderzoek van Leon Botter. Hij onderzoekt de diagnostiek van persoonlijkheidsproblematiek en de inzet van schematherapie in het verpleeghuis. Voor meer informatie over de verschillende wetenschappelijke onderzoeken bij Atlant, kijk op https://www.atlant.nl/specialismen/onderzoek-en-innovatie/promotieonderzoeken/.  

Bijzonderheden

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Collega worden van Leon? Solliciteer hier
Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen app of bel met Manon van Kampen, manager Behandeling en Begeleiding, 06 19029011 of Bart Mol ,klinisch neuropsycholoog, 06 41370772.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 

We zijn benieuwd naar jou! 

Type Vacature
Intern nummer 59-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 14-06-2022
Reageer voor 09-12-2022
Ingangsdatum 14-06-2022
Nummer 111709
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant