Orthopedagoog/ GZ-psycholoog (32-36 uur per week)
Sius

Jij levert een belangrijke bijdrage aan professionele zorg en (mediërende) behandeling voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Voorbeelden hiervan zijn autisme, trauma, NAH, psychische problematiek en/of gedragsproblemen (jeugdzorg en volwassenenzorg). De ene keer heb je een verantwoordelijkheid in de diagnostiek en behandeling en de andere keer deel je jouw kennis en visie op zorg met cliënten en begeleiders. Je wordt ook gevraagd om een rol te spelen in de coaching van zorgteams.

Je adviseert, op basis van psychodiagnostische beeldvorming, over de best mogelijke zorg en behandeling. De hulpvragen die voorbij komen kunnen complex zijn.

Je werkt in het team Zorgadvies & Behandeling bestaande uit: o.a. orthopedagogen, GZ-psychologen, vaktherapeuten en verpleegkundig adviseurs. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de ondersteuningsplannen. Je doet voorstellen om de kwaliteit van zorg naar een hoger plan te tillen.

Ons kantoor is gevestigd in Groenlo.

Deze functie biedt ruimte voor eigen ontwikkeling en scholing. Het team is stabiel en betrokken en werkt met intervisiegroepen waarbij samen casuïstiek en leervragen worden besproken. Je kunt altijd bij collega’s terecht om te sparren. In ruil voor jouw inspanning ontvang je een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functiegroep 60 of 65 (minimaal € 3374 en maximaal € 5772 bruto op basis van een 36-urige werkweek). Bovendien ontvang je naast een vakantietoeslag van 8%, ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je wordt in eerste instantie aangesteld voor de duur van één jaar met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband.

Onze ideale kandidaat denkt in oplossingen en mogelijkheden en kan analytisch denken. Het is belangrijk om je in een ander te kunnen verplaatsen en zelfstandig beslissingen te kunnen nemen. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en:

  • ben je BIG-geregistreerd GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist of heb je een academisch diploma in de richting Orthopedagogiek of Psychologie;
  • heb je specifieke kennis op het gebied van diagnostiek, behandeling van cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende gedrags- en/of psychiatrische problemen en;
  • heb je affiniteit met ontwikkelingen in het vakgebied en past deze kennis ook actief toe.

Werken bij Sius!
Leven is ontdekken!

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen. Bij Sius is iedereen welkom die ondersteuning nodig heeft. Waar ze vandaan komen, hun leeftijd, wat ze wel of niet kunnen, waar ze in geloven, alles is goed. Want het gaat om hen, om wie zij zijn. We willen graag ontdekken wat zij belangrijk vinden. Wat hun kracht is en wat hen gelukkig maakt. En hoe zij het leven kunnen leiden dat zij graag willen. Wij ondersteunen hen daarbij.

Wij zijn geen doorsnee zorgverlener. Bij ons werken vakmensen met een intrinsieke motivatie om het leven van anderen fijner te maken. Juist omdat ieder mens anders is, geloven we dat een vastomlijnde werkwijze, volgens vooraf bepaalde stappen, zelden alleen de best passende oplossing is. En daarom kijken we verder dan dat.

We ondersteunen meer dan 850 mensen in de hele Achterhoek. Dat doen we met ongeveer 750 medewerkers en 350 vrijwilligers.

Vragen?
Angelique Mostermans (manager Zorgadvies & Behandeling) vertelt je graag meer. Zij is bereikbaar op 06 22343993 of via [email protected]

Solliciteren?
Wij zien je reactie graag tegemoet! Ben jij de geschikte kandidaat? Dan maken we direct een afspraak voor een gesprek.

Ben je geïnteresseerd en zou je graag een dag(deel) mee willen lopen? Dat is mogelijk! Neem hiervoor contact op met Angelique Mostermans (zie contactgegevens hierboven).

Het sollicitatieproces bestaat uit twee fasen. De eerste fase bestaat uit twee gesprekken van ieders 45 minuten. Deze gesprekken vinden plaats op dezelfde dag en worden direct achter elkaar gepland. De tweede fase bestaat uit een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij het vinden van een geschikte kandidaat, sluit de vacature.

Je kunt je sollicitatie sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 117028 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Kantoor in Groenlo
Postcode 7141 DE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Orthopedagoog
orthopedagoog generalist
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 17-01-2023
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 117028
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius