GZ-psycholoog
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Tactus is specialist op het terrein van de verslavingszorg. Wij bieden hulp aan mensen die in de problemen komen door alcohol, drugs, medicijnen, gokken en/of eten. Tactus wil verslavingsproblematiek voorkomen, herkennen en doorbreken. Daarnaast geven wij voorlichting en advies over bewust omgaan met gebruik.

Tactus Verslavingszorg heeft circa 40 locaties, verspreid over diverse plaatsen in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Er werken bij Tactus circa 1000 medewerkers. Wij hebben onder meer gespecialiseerde Verpleegkundigen, Maatschappelijk werkers, Preventiewerkers, Psychologen en Psychiaters in dienst. Jaarlijks bieden wij hulp aan duizenden mensen. Dat varieert van telefonisch consult tot aan een intensieve behandeling in een kliniek. Meer informatie over de locatie vind je hier

Binnen één van onze teams in Zwolle zoeken wij een 

GZ psycholoog | Zwolle

(24 tot 36 uur per week in overleg)

voor behandeling dubbel diagnostiek en complexe (persoonlijkheids)problematiek binnen de verslavingszorg.

Werkzaamheden van de GZ-psycholoog:

 • je verzorgt, conform de zorgplansystematiek, behandeling van cliënten en stemt dit periodiek af met het multidisciplinair team.
 • je voert de regie binnen het multidisciplinaire team en adviseert het multidisciplinaire team met betrekking tot het zorgplan en toetst en evalueert de opzet en uitvoering van het zorgplan binnen het multidisciplinair overleg.
 • je draagt zorg voor de totstandkoming van het individuele zorgplan.
 • je beoordeelt en voert diagnostiek en (een deel van) de behandeling uit, zowel individueel als groepsgewijs binnen een cognitief gedragstherapeutisch kader.
 • je draagt zorg voor vastlegging en rapportage overeenkomstig daartoe geldende eisen en afspraken.
 • je geeft voorlichting, informatie en advies aan cliënten en hun systeem, behandelaars, verwijzers en medewerkers van de afdelingen.
 • je levert een bijdrage aan de beleidsvorming ten aanzien van cliëntenzorg binnen de afdelingen c.q. instelling met betrekking tot het eigen vakgebied.
 • je speelt een rol in de werkbegeleiding van basispsychologen en sociotherapeuten
 • je stuurt het behandelteam aan. 

Dit breng je mee

 • Je hebt een BIG-registratie als GZ-psycholoog, bij voorkeur met een aantal jaren werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep en met cognitief-gedragstherapeutische behandeling;
 • Je beschikt over een flexibele werkhouding met oog voor de maatschappelijke positie van de afdeling, de complexiteit van de cliëntenpopulatie en het samenwerken met collega's;
 • Je kunt complexe problemen inschatten en analyseren en je neemt zelfstandig en waar nodig in overleg met collegae beslissingen m.b.t. een adequate aanpak;
 • Je bent in staat om je eigen grenzen aan te geven en flexibel en transparant te zijn in eigen handelen.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 65. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 5.280,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast, kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging van 5,1% in de periode tot en met 01 juni 2021
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-002
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zwolle, locatie Dr. Stolteweg
Postcode 8025AX
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Eugenie Mulder-Kohl, klinisch psycholoog, telefoonnummer 06-51219471
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 13-01-2020
Ingangsdatum 1 maart 2020
Reageer voor 15-02-2020
Nummer 50535
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg