(GZ) Psycholoog
Azora

Zo maak jij het verschil

Omdat één van onze collega's terug gaat naar haar geboortegrond zoeken wij een nieuwe collega. Als (GZ-)psycholoog ben je, vanuit het Advies- en behandelcentrum, werkzaam in de ouderenzorg binnen diverse locaties van Azora en Markenheem. Je werkt met diverse doelgroepen, te weten psychogeriatrie, somatiek, gerontopsychiatrie en/of geriatrische revalidatie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het verrichten van (neuro)psychologische diagnostiek en het behandelen en begeleiden van cliënten met als doel het functioneren en welbevinden te optimaliseren. Daarnaast begeleid je soms ook familieleden en ondersteun en adviseer je zorgteams en andere hulpverleners bij de uitvoering van observaties en benaderingsadviezen. Je levert je bijdrage in een multidisciplinair team van behandelaars. Daarnaast kun je als je een GZ-psycholoog bent mogelijk een mooie rol vervullen in de begeleiding en ontwikkeling van onze huidige drie PIOGS.

 
 

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. Als (GZ-)psycholoog kun jij bij Azora rekenen op:
• Direct een vast contract.
• Een bruto maandsalaris conform cao VVT in FWG 65 .
• Een super leuke functie waarin je met veel verschillende doelgroepen werkt.
• Veel ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden.
• 8 % vakantiegeld én 8,33 % eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• Werken binnen een enthousiaste en collegiale vakgroep (bestaande uit één GZ-psycholoog, vier psychologen i.o.t. GZ-psycholoog, zeven psychologen en één toegepast psycholoog).

Zo ben jij

Wij zijn voor deze functie op zoek naar een enthousiaste (GZ-)psycholoog met ervaring in het werken met ouderen (bijvoorbeeld in een verpleeghuis of andere setting). Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding psychologie met relevante afstudeerrichting. Je hebt kennis van en ervaring met (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling bij ouderen. Kennis van en ervaring in het begeleiden van onbegrepen gedrag en adviseren van zorgteams (bijvoorbeeld middels VIO of de ABC-methode) is een pre. Je bent flexibel en in het bezit van een rijbewijs en auto.

Als persoon ben jij samenwerkingsgericht, maar ook zelfstandig kan jij goed uit de voeten. Je kunt overstijgend denken, je bent toegankelijk voor zorgteams en weet met jouw empathische houding ook bij cliënten op een passende manier aan te sluiten. Je weet een mate van overredingskracht in te zetten wanneer dit nodig is en gaat integer te werk. Ook vind je het een uitdaging om samen met collega’s nieuwe ontwikkelingen vorm te geven.

In de Achterhoekse VVT-keten leiden wij samen met het SKB ziekenhuis, Estinea en GGNet gezamenlijk GZ-psychologen op. Wanneer je voldoende ervaring hebt als GZ-psycholoog en het jou een uitdaging lijkt, dan kun je samen met jouw collega GZ-psychologen een mogelijke rol vervullen in het opleiden van toekomstige GZ-psychologen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze manager Behandeling en Revalidatie Martijn Jansen via telefoonnummer 0315-338260. 

 

 

Type Vacature
Intern nummer 20220140
Organisatie Azora
Locatie Azora Advies- en behandelcentrum
Postcode 7061 AA
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 12-05-2022
Reageer voor 01-07-2022
Ingangsdatum 01-05-2022
Nummer 107557

Azora

Het Azora Advies- en behandelcentrum is er voor iedereen die behandeling nodig heeft op het gebied van diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie en logopedie.

Meer over Azora