GZ psycholoog
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Je verricht, al dan niet samen met de psychiater diagnostiek bij volwassenen. Je voert zelfstandig begeleidingen en behandelingen uit in samenwerking met andere disciplines. Daarbij gaat het vaak om behandelingen vanuit het veerkracht model (zie site van de Evenaar) en/of specifieke trauma behandeling.

Verder onderhoud je een netwerk aan contacten binnen en buiten de instelling en denk je mee binnen het eigen teambeleid. Tenslotte verricht je de nodige administratieve taken ten behoeve van een adequate dossiervorming en productieregistratie. Mogelijkheid voor onderzoek en scholing.

Standplaats voor deze vacature is Beilen en Heerenveen.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega, die zelfstandig kan werken, maar ook graag samenwerkt in teamverband. Specifieke opleidingsmogelijkheden voor de transculturele psychiatrie en trauma behandeling behoren tot de mogelijkheden. Je beschikt over een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en bent BIG geregistreerd. Verder heb je een brede kijk op de problematiek. Je hebt oog voor alle aspecten, die een rol kunnen spelen bij de behandeling.

Daarnaast heb je ervaring in of affiniteit met de transculturele hulpverlening.

Tenslotte zijn relativering, humor, creativiteit naast doorzettingsvermogen en plezier in diversiteit belangrijke eigenschappen.

Inschaling

Ons aanbod

Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen de Evenaar te Beilen / Heerenveen. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 65 / salaris max. 5126,-- bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Daarnaast bieden wij aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder diverse scholingsmogelijkheden, een goede pensioenvoorziening bij pensioenfonds PFZW en meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

GGZ Drenthe voert een Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen, dat je gevaccineerd moet worden tegen Hepatitis B. Indien nodig verzorgt GGZ Drenthe de vaccinatie.

Het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingprocedure GGZ Drenthe.

Bijzonderheden

Over de Evenaar

De Evenaar biedt GGzorg aan patiënten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond. Er zijn poliklinieken voor volwassenen en kinderen en jeugdigen en een dagbehandeling voor volwassenen. Wij werken samen met de andere specialistische afdelingen van GGZ-Drenthe. Het merendeel van de patiënten is asielzoeker of vluchteling. De doelgroep betreft patiënten van alle leeftijden uit Noord Nederland. De Evenaar heeft een satellietvestiging in Friesland heerenveen. Landelijk werkt het centrum samen met partners die eveneens gespecialiseerd zijn in GGZ voor asielzoekers en vluchtelingen. Er zijn diverse internationale contacten. De Evenaar is gecertificeerd door de International Rehabilitation Centres for Torturevictims (IRCT).

Type Vacature
Intern nummer V19.0082-ZS
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Beilen
Postcode 9411PA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Wim Thijs psychiater 0593-535842 of Johan Hilhorst, 06 46740236
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 14-03-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-03-2019
Nummer 44400
Doorsturen Bekijk PDF

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe