(GZ) Psycholoog CIR revalidatie, locatie Zwolle
CIR

Functieomschrijving

Maak jij vandaag het verschil voor de cliënt voor morgen? Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met 14 leuke collega’s? Word jij onze nieuwe collega die ons team in Zwolle komt versterken?

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma's die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. We hanteren korte lijnen om de cliënt zo goed mogelijk te helpen. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan innovatie en onderzoek gedaan. Wij doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Zeist en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen werken. 

Wat ga je doen?
Als (GZ) psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagoog en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen. 

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR. 

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken. Als GZ psycholoog bied je ook opleiding, coaching en supervisie aan de psychologen.

Daarnaast zijn we in Zwolle onlangs gestart met de pilot MER (multidisciplinaire eerstelijnszorg). Met deze unieke en nieuwe samenwerkingsvorm tussen eerste- en tweedelijnszorg kan CIR revalidatie voor het eerst multidisciplinaire 1,5-lijns revalidatiezorg aanbieden voor mensen met chronische pijnklachten welke door zorgverzekeraars vergoed wordt. Op deze manier verbreden we het aanbod aan revalidatiezorg en bieden een grotere groep patiënten de juiste zorg op de juiste plek. Zie jij hier ook een mooie kans en wil jij bijdragen aan deze pilot? Wacht dan niet langer met reageren!

Functie eisen

Wie ben jij?

  • (GZ) psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
  • Ervaring met EMDR en ervaring met ACT is een pré.
  • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
  • Affiniteit met de doelgroep.
  • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
  • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
  • Pre; je bent woonachtig in de regio van Zwolle.

Inschaling

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en gratis sportfaciliteiten. De functie van GZ psycholoog valt in functiesalarisgroep 60 (€ 3.594 tot € 5.226 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). De functie van psycholoog valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie. 

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden? Reageer direct via de sollicitatiebutton.

Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl

Type Vacature
Organisatie CIR
Locatie CIR Zwolle
Postcode 8025 AX
Stad Zwolle
Werkveld Revalidatie
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Overig
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Heb je vragen; Bianca Kosters (locatiemanager) is bereikbaar via 088 – 9900200 of via bianca.kosters@cir.nl (vakantieperiode 2 - 20 augustus) of Sandra van der Meulen (manager RVE’s en scholing) via sandra.vandermeulen@cir.nl
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 19-07-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 11-10-2021
Nummer 69939

CIR

CIR is een zelfstandige zorgorganisatie gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. CIR behandelt cliënten met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten vanuit de 4 vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem en Zwolle. Het hoofdkantoor van het CIR is gevestigd in Zwolle.

Meer over CIR