GZ-psycholoog Dimence Groep
Dimence Groep

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven GZ-psycholoog en wil je graag werken voor een ggz-instelling waar je je expertise optimaal kunt inzetten? Dan is het werken als GZ-psycholoog binnen de Dimence Groep wat voor jou!

Als GZ-psycholoog binnen één van de stichtingen van de Dimence Groep houd je je vooral bezig met individuele diagnostiek, behandeling en het regiebehandelaarschap. Je werkt op de locatie maar zo nodig ga je ook op huisbezoek. Als regiebehandelaar voer je regie over behandeltrajecten van cliënten; je stelt in samenwerking met de zorgcoördinatoren het individuele behandelbeleid vast en evalueert dit regelmatig. In de uitvoering van je werk ondersteun, coach en motiveer je collega’s binnen je team. Als GZ psycholoog draag je continue bij aan de ontwikkelingen en de kwaliteit van zorg. Zo ben je betrokken bij de opleiding als werkbegeleider of supervisor.

Wij willen graag samenwerken met GZ-psychologen in de regio Almelo, Deventer, Zwolle en omgeving binnen onze stichtingen:

 • Dimence
  • Specialistische ggz, de Sggz in al zijn verschijningsvormen; klinische verslavingszorg, ambulante zorgprogrammatische teams, deeltijd. Hier kun je je verdiepen en specialiseren in de behandeling van een doelgroep.
  • Herstelgerichte ggz, de langdurende ggz waarin o.a. de FACT-teams vertegenwoordigd zijn en waar een groot beroep wordt gedaan op jouw inventiviteit in de behandelrelatie.
  • Spoed, de acute SGGZ. Hier vallen de IHT (intensive home treatment) en de klinische opnamen onder. Hier is het ambulante behandeltraject altijd leidend, dus samenwerking met patiënt, naasten en behandelaren is hier een sleutelbegrip.
  • Ouderen, gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met een psychische stoornis, hierbij is de (co-morbide) ouderdomsproblematiek de uitdaging voor de specialist in opleiding.
  • Topreferent, ontwikkel je onderzoeks- en innovatievaardigheden in een van de TOPGGz-erkende specialistische centra van Dimence.
 • Mindfit Een stichting die de dynamische BGGZ vormgeeft, waarbij er een groot beroep op je wordt gedaan als individuele behandelaar.
 • Jeugd GGZ Ontwikkel je talenten bij de jeugd GGZ, leer hoe je kinderen en jongeren met psychiatrische problemen kunt helpen en hun ouders een steun in de rug kunt bieden.
 • Transfore Altijd al geïntrigeerd door de samenhang tussen delict en psychiatrische stoornis? dan biedt Transfore een goede leerplek voor je. Dat kan ambulant en klinisch, voor velen een uitdaging van formaat.

Wat we van je vragen:

Ben jij een gedreven GZ psycholoog of ben jij een kandidaat in de afrondende fase van de opleiding tot GZ-psycholoog? Dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Verder:

 • Hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit;
 • Werk je resultaatgericht;
 • Beschik je over een duidelijke visie op de zorg;
 • Heb je een verbindende wijze van communiceren en draag je bij aan een inspirerend werkklimaat.

Wij hebben veel te bieden!

GZ-psychologen werkzaam voor Dimence Groep:

 • Werken met collega professionals aan een betere geestelijke gezondheidszorg.
 • Krijgen volop ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Worden beloond met een eersteklas arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO GGZ FWG 65.

Meer informatie?

Kijk voor een actueel overzicht van de GZ-psycholoog vacatures binnen de Dimence Groep op https://www.werkenbijdimencegroep.nl/vacatures/96

Neem voor verdere vragen contact op met Ellen Veld, recruiter Dimence Groep, via 0570 639 579.

Type Vacature
Organisatie Dimence Groep
Locatie Dimence Groep
Postcode 7416 SB
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 08-01-2020
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 43217
Doorsturen Bekijk PDF

Dimence Groep

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg en welzijn voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2.400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Dimence helpt mensen ontwikkelen. We geloven in de kracht van mensen om zich te ontwikkelen. We zetten in op vooruitgang en herstel, met altijd het doel om beter te worden. Niet alleen in de betekenis van genezen of (beter) leren omgaan met beperkingen, maar ook van groei als persoon, professional en organisatie. Drie eigenschappen zijn bepalend voor ons karakter: gastvrij, veilig en resultaatgericht.

Meer over Dimence Groep