GZ-psycholoog
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

GZ-psycholoog, Ambulant Ouderen

Word jij onze nieuwe collega?

De Ambulante Ouderenpsychiatrie van GGZ Drenthe zoekt meerdere GZ-psychologen:

Voor onze locatie in Emmen per direct voor 32 uur (24-36 uur bespreekbaar), vast contract.
Voor onze locatie in Assen per direct voor 32 uur (24-36 uur bespreekbaar), vast contract.
Voor onze locatie in Hoogeveen per direct voor 32 uur (24-36 bespreekbaar), vast contract.

*  Ambulante diagnostiek en behandeling, breed inzetbaar.                                                                           
*  Deeltijdgbehandeling (CGT georiënteerd, maar ook ACT en schematherapie zijn onderdelen).             
*  Ervaring met groepsbehandeling verdient de voorkeur.
 
Dit ga je doen?
Je houdt je vooral bezig met intakes, psychologisch onderzoek, indicatiestelling, consultatie en ambulante (deeltijd)behandeling. Op alle locaties werk je samen in een team waar naast collega GZ/ klinisch psychologen ook PIOG’s en een PDW’er/ toegepast psycholoog  werken. We hebben een breed opleidingsklimaat, waarin ook AIOS psychiatrie, Sog-io, VIOS  en HAIOS een rol hebben. Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van de behandeling in samenwerking met jouw cliënt. Wij stellen jouw actieve bijdrage aan innovatie en de verdere ontwikkeling van de zorgprogramma’s op prijs. Voor het coachen en superviseren van behandelaren (in opleiding) binnen het team vind je ook plek in je agenda.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in
Jij bent een (BIG-geregistreerde) GZ-psycholoog die de mens achter de cliënt ziet. Je beschikt over een dermate analytisch vermogen, dat je snel duidelijk kunt krijgen welke begeleiding en behandeling benodigd is om de gestelde doelen te verwezenlijken. Doordat er gedifferentieerd wordt op leeftijd (55+) en niet op diagnose, krijg je te maken met een zeer diverse doelgroep. We zoeken een GZ-psycholoog met affiniteit voor een breed scala aan behandelingen; denk aan CGT, EMDR, trauma behandeling maar ook schematherapie.
De afdelingen beschikken over een PDW-er voor het neuro-psychiatrisch onderzoek en overige diagnostiek. Er wordt op beide afdelingen verwacht dat je (mede) supervisie geeft over het psychodiagnostisch onderzoek.
Zowel richting het team als de ketenpartners ben je in staat om de verbinding te zoeken. Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en administratieve vaardigheden.

Inschaling

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam van Erkelens, teammanager ambulante ouderenpsychiatrie T 06-22762611. 

Ons aanbod
Bij GGZ Drenthe kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. We bieden een vaste aanstelling, salariëring volgens CAO GGZ, FWG 65 / salaris max. 5553,-- bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingprocedure bij GGZ Drenthe.

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan uiterlijk 30 september a.s. via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Bijzonderheden

Dit is de afdeling ouderenpsychiatrie binnen GGZ Drenthe.
Vanuit multidisciplinaire diagnostiek bieden wij behandeling aan cliënten vanaf 55 jaar met psychische problemen. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Dit doen wij in een multidisciplinair team, volgens de laatste richtlijnen. Onze locaties bevinden zich in Emmen, Hoogeveen/Meppel en Assen.

Wat doet GGZ Drenthe voor jou?
Onze professionals hebben invloed op de uitoefening van hun vak. Zij geven individueel en in teamverband concrete invulling aan persoonlijk eigenaarschap en gedeelde verantwoordelijkheid. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en interne mobiliteit en investeren voortdurend in het talent van alle medewerkers. Dit doen wij onder andere door het bieden van functiegerichte trainingen en scholing. Samen vormen we een veerkrachtige organisatie en een prettige werkomgeving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. 

Type Vacature
Intern nummer #5257
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie diverse locaties
Postcode 9404 LA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mirjam van Erkelens, teammanager ambulante ouderenpsychiatrie T 06-22762611.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 08-09-2021
Reageer voor 01-10-2021
Ingangsdatum 01-12-2021
Nummer 70952

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe