GZ psycholoog
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Je houdt je vooral bezig met intakes, psychologisch onderzoek, indicatiestelling, consultatie en (deeltijd)behandeling. Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen in samenwerking met jouw cliënt.
Wij stellen jouw actieve bijdrage aan innovatie en de verdere ontwikkeling van de zorgprogramma’s op prijs. Voor het coachen en superviseren van behandelaren (in opleiding) binnen het team vind je ook plek in je agenda.
 
Wat doet GGZ Drenthe voor jou?
Onze professionals hebben invloed op de uitoefening van hun vak. Zij geven individueel en in teamverband concrete invulling aan persoonlijk eigenaarschap en gedeelde verantwoordelijkheid. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en interne mobiliteit en investeren voortdurend in het talent van alle medewerkers. Door het bieden van functiegerichte trainingen en scholing en ondersteunen de individuele medewerker in zijn professionele ontwikkeling. Samen vormen we een veerkrachtige organisatie en een prettige werkomgeving met als kernwaarden ‘Eigen kracht, Verwelkomen en Bevlogen’.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een (BIG-geregistreerde) GZ psycholoog die de mens achter de cliënt ziet. Jouw cliënt vraagt om zorg op maat, dat betekent dat je ook buiten de kaders kan denken. Je beschikt over een dermate analytisch vermogen, dat je snel duidelijk kunt krijgen welke begeleiding en behandeling benodigd is om de gestelde doelen te verwezenlijken.
Zowel richting het team als de ketenpartners ben je in staat om de verbinding te zoeken. Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en administratieve vaardigheden. Idealiter kan je als EMDR therapeut aan de slag of ben je bereid je hierin te scholen.

Inschaling

Bij GGZ Drenthe kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris conform cao GGZ, FWG 65, vergoedingen, meerkeuzesysteem en pensioenvoorziening (PFZW) zijn goed geregeld en aan het einde van het jaar heb je recht op een eindejaarsuitkering
Bij ons vind je een open en informele werkomgeving met eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk.

Kom je van buiten Drenthe?
Ben je geïnteresseerd maar heb je twijfels over de afstand? Kom gerust praten, we denken graag met je mee in oplossingen. In Drenthe werk je in een prachtig natuurlijke omgeving met volop rust en ruimte en waar de huizenprijzen gunstig zijn. Drenthe werd recent in een onderzoek zelfs de provincie genoemd waar men het gelukkigst is. Drenthe scoorde daarin hoog als het gaat om woontevrendenheid, veiligheid en de balans tussen werk en vrije tijd.

Bijzonderheden

Ouderenpsychiatrie, locatie Emmen

Vanuit een duidelijke hulpvraag bieden wij vanuit multidisciplinaire teams zorg aan ouderen met psychische problemen. Samen met onze patiënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, soms thuis of in de kliniek. Herstel gaat over genezing en/of het leren omgaan met een psychisch probleem.
Onze patiënten zijn meer dan mensen met een psychische aandoening. Onze ambulante locaties bevinden zich in Emmen, Hoogeveen/Meppel en Assen.
Type Vacature
Intern nummer V19.0166-ZS
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Emmen
Postcode 7824AA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam van Erkelens, teammanager ouderenpsychiatrie Drenthe, telefoonnummer 06-22762611
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 06-06-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 46387
Doorsturen Bekijk PDF

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe