GZ-psycholoog en orthopedagoog/psycholoog FACT Twente
Trajectum

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding zoeken wij een orthopedagoog/psycholoog en een GZ-Psycholoog binnen de polikliniek en het FACT - team voor LVB in Enschede

Ik doe mijn werk op het grensvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie. Dat maakt mijn baan binnen Trajectum uitdagend en boeiend. Binnen het Poli/FACT-team in Enschede bied ik specialistische diagnostiek en psychologische behandelingen aan onze cliënten. Met  ons enthousiaste multidisciplinaire team zijn we volop in ontwikkeling. Ik sta je graag te woord over onze vacatures. Marleen Brunink, orthopedagoog: 0620004885.

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Een deel van de cliënten heeft een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

De Sector Ambulante Zorg heeft een leidende positie in het ambulante veld voor diagnostiek en behandeling van cliënten met een LVB en complexe problematiek. Wij bieden een integraal aanbod vanuit verschillende locaties, te weten Assen, Zwolle, Zutphen, Deventer en Enschede.

Het aanbod in Enschede bestaat uit diagnostiek, consultatie, poliklinische behandeling en (forensisch) FACT. Hiermee willen we (de gevolgen van) psychiatrische stoornissen, emotionele problemen en eventuele gedragsproblemen van de cliënt verminderen of opheffen. Cliënten maken gebruik van wat nodig is: de intensiteit van de zorg kan worden op- en afgeschaald.

Wat ga je bij ons doen?

 • als GZ psycholoog ben je regiebehandelaar voor cliënten;
 • voor beide vacante functies geldt dat je de kwaliteit van de zorgplannen waarborgt en je bepaalt en evalueert met het team de behandelkoers; 
 • binnen het multidisciplinair team waarin je werkt, heb je een belangrijke coördinerende en uitvoerende rol in de hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling;
 • je verricht individuele diagnostiek en biedt psychologische behandelingen aan cliënten;
 • je verricht je werk binnen de locatie en bij FACT ook outreachend waarbij je veelal samen met een collega van het FACT team op huisbezoek gaat;
 • je levert een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken;
 • de GZ psycholoog is ook begeleider of supervisor van orthopedagogen/psychologen en voor hen die in opleiding zijn tot GZ-psycholoog.

Functie eisen

We zoeken jou als jij jezelf hierin herkent:

 • je hebt ervaring en/of affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol of onbegrepen gedrag;
 • je hebt een enthousiaste, stevige persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden;
 • je houdt ervan om het ‘samen te doen’: je kunt medewerkers binden en verbinden;
 • je weet van aanpakken: proactief en resultaatgericht werken doe je graag;
 • je bent goed in het bewaken van structuur en overzicht;
 • je bent flexibel, betrouwbaar en stressbestendig;
 • heb je kennis van EMDR? Dat is een pré, indien niet willen we graag opleiden.

Inschaling

Wat kun je van ons verwachten?

 • een uitdagende en dynamische functie binnen een enthousiast, zelfstandig, multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een dienstverband voor 28-36 uur per week;
 • een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg;
 • een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Solliciteren kan online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw motivatiebrief en cv te uploaden.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Enschede
Postcode 7511 JM
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marleen Brunink, orthopedagoog 06 20004885 of aan Dorry Menkveld, teammanager ambulante zorg: 0652001017.
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 20-02-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 43871

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum