GZ-psycholoog FACT (Hengelo)
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Voor ons FACT team in Hengelo zijn wij op zoek naar een

GZ-PSYCHOLOOG

Onbepaalde tijd – minimaal 24 uur

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van specialistische zorg!

Het FACT team in Hengelo is onderdeel van ons circuit CoNNectum, Centrum voor sociale en neuropsychiatrie volwassenen en 60 plus. Wij werken in drie gespecialiseerde centra nauw met elkaar en ons netwerk samen.
Onze zorg, zowel basis als gespecialiseerde GGZ, bieden we vooral ambulant, maar ook als groepsbehandeling en klinisch aan. Wij genieten van successen die we behalen met cliënten en elkaar. We reflecteren op onze eigen bijdrage in het proces van de cliënt. Wij zijn trots op onze goede naam binnen ons regionale netwerk, waar we met de collega instellingen intensief en goed samenwerken. Onze medewerkers hebben hier een nadrukkelijke rol in.

We bezoeken andere organisaties voor consultatie en diagnostiek en ontmoeten cliënten in de thuis-/woonsituatie.

Wat je gaat doen?

Als GZ-psycholoog bij ons pak je complexe vraagstukken op, waarover jij de regie voert. Je behandelt cliënten met uiteenlopende en zeer gevarieerde hulpvragen, zodat ze weer stabieler in het leven kunnen staan. Triages, intakes en diagnostiek zijn, evenals het opstellen van behandelplannen en de uitvoering daarvan, jouw dagelijkse werkzaamheden. Maar, waarom zou je dat nu juist bij ons willen doen?

Omdat wij als team realistisch, nauw en multidisciplinair met elkaar samenwerken en gericht zijn op het delen van kennis! Niet alleen naar elkaar, maar ook naar cliënten zijn we open en eerlijk. Kan iets niet, dan benoemen we dat en kijken we samen naar wat wél kan. Zo wordt de cliënt ook goed betrokken en actief ingezet in zijn eigen proces. We zijn trots op deze manieren van samenwerken, die we vorm geven vanuit betrokkenheid en het sámen willen doen. We lopen makkelijk bij elkaar binnen om te sparren over een moeilijke cliënt, of om even uit te blazen als je een lastig gesprek hebt gehad. Maar ook om gewoon even te kletsen en te lachen!

Jij hebt

 • De opleiding tot GZ-psycholoog afgerond en een geldige BIG-registratie
 • Kennis en ervaring op het gebied van FACT behandeling is een pré
 • Gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren

Jij bent

 • Een actief persoon die houdt van ontwikkelen
 • Ondernemend en creatief in je aanpak
 • Makkelijk in contact, empathisch, verbindend
 • Toegankelijk met een professionele afstand
 • Flexibel in jouw manier van werken en kunt reflecteren
 • Doortastend, actief, gestructureerd
 • Analytisch
 • En niet onbelangrijk; gezellig!

 Wat krijg je er voor terug?

 • Een inhoudelijk leuke en uitdagende baan!
 • Een team waarin je je thuis voelt, zodat je ook tot optimale resultaten kunt komen.
 • Een gevarieerd takenpakket, waarbij we samen kijken naar hoe je het vorm en inhoud kunt geven.
 • Samenwerken met verschillende professionals met elk hun eigen expertise (Psychiater, VS, GZ psycholoog, SPV-en, ambulant verpleegkundigen enz.).
 • Maandelijks verzorgt Mediant een geaccrediteerde refereerbijeenkomst met een actueel thema. Interessant om te bezoeken!
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.760 en € 5.734 (FWG 65 CAO GGZ).

Voel jij je uitgedaagd?
Dan maken wij graag kennis! En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!

Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Wil je meer weten dan kun je contact opnemen met Suzanne Bevers, teammanager, 06-34045077.

Je kunt ook rechtstreeks reageren via de sollicitatiebutton.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 294
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Suzanne Bevers, teammanager, 06-34045077.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 28-11-2022
Reageer voor 01-02-2023
Nummer 115851

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg