GZ-Psycholoog
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zijn complexe zorgvragen zijn voor jou een uitdaging?
 • Ben jij empathisch, maar weet je ook goed de regie te pakken?
 • Sta jij stevig in je schoenen? 
 • Ben jij enthousiast en herken je jezelf hierin?

Dan ben jij misschien wel de nieuwe aanwinst van onze vakgroep!

Binnen onze locaties lever je, samen met andere disciplines, multidisciplinaire zorg aan bewoners van onze (kleinschalige) somatische, psychogeriatrische en (geronto-)psychiatrische afdelingen. Ook kunnen werkzaamheden op de somatische en psychogeriatrische dagbehandelingen en revalidatie-afdelingen tot de mogelijkheden behoren.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit onderzoek naar cognitie, stemming en gedrag, diagnostiek, indicatiestelling, zowel directe als indirecte (mediatieve) behandeling en begeleiding van cliënten en het geven van adviezen aan behandelteams en betrokken cliëntsystemen. Je neemt deel aan het cliëntgericht multidisciplinair overleg en je ontwikkelt beleid t.b.v. het vergroten van de kwaliteit van zorg aan onze cliënten. 

Wie ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde studie doctoraal psychologie met, bij voorkeur, als specialisatie psychogerontologie of neuropsychologie
 • Je hebt de GZ-opleiding afgerond of bent hiermee bezig
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met het werken binnen  de psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, revalidatie  en/of de somatiek
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 •  Je hebt het vermogen om zelfstandig en in multidisciplinair verband te kunnen werken

Je vindt bij ons

 • Een jaar contract met uitzicht op een vast contract voor 24 uur
 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele en dynamische organisatie waar een collegiale en informele werksfeer heerst
 • Een salaris conform de cao VVT FWG 65 en vindt plaats op basis van opleiding en ervaring
 • Een goed pensioen van het pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatielink! 

Interesse

Interesse

Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem dan contact op met Ria van Houwelingen, GZ-Psycholoog, telefoonnummer: 06-34352771 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag).

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Klik dan hier 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Vacature
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ria van Houwelingen, GZ-Psycholoog, telefoonnummer: 06-34352771
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 04-07-2022
Reageer voor 01-08-2022
Nummer 111272

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland