GZ psycholoog
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

GZ Psycholoog Kinder- en Jeugd Psychiatrie Hoogeveen 

Binnen Kinder- en Jeugdpsychiatrie Hoogeveen is een vacature ontstaan voor:

GZ Psycholoog – bij voorkeur met enige jaren werkervaring.
  
Dit ga je doen
Als GZ psycholoog werk je zelfstandig en veelal ook samen in een multidisciplinair team om de ontwikkeling van kinderen en jongeren te optimaliseren. Je verricht en coördineert specialistische diagnostiek en behandeling voor kinderen, jongeren en/of hun systeem. Je levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering binnen en buiten het team. Je ontwikkelt samen met je collega's nieuwe vormen van behandeling en bent actief betrokken bij nieuwe beleidsontwikkelingen. Verder te ontwikkelen specialismen op de polikliniek zijn de infant mental health, spoedzorg, complexe gezinnen en adolescentenzorg.

Je werkt op een van onze kernlocaties: Hoogeveen. Van daaruit bedienen we ook de regio Meppel. Het contract zal zijn voor 24-36 uur met een vaste aanstelling.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in
Je hebt enkele jaren ervaring in de functie van GZ Psycholoog. Je beschikt over een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en je bent BIG geregistreerd. Bij voorkeur heb je EMDR/schematherapie als vervolgopleidingen of ben je bereid hierin te scholen. Verder heb je een brede kijk op de problematiek van het kind en neem je het systeem als een belangrijke omgevingsfactor mee in je behandeling. Je hebt oog voor alle aspecten die een rol kunnen spelen bij de behandeling. Wij zoeken een enthousiaste flexibele collega, die actief gericht is op samenwerken en creatief om kan gaan met de diversiteit in leeftijd en problematiek die de doelgroep met zich mee breng.

Inschaling

Ons aanbod

  • Een hartelijk welkom;
  • Een professionele en informele werksfeer;
  • Collega’s, die hart hebben voor de zorg en samen met jou de beste zorg willen bieden.

Wij bieden je een afwisselende baan in een professionele werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 65.
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eva van  Aperloo, behandelcoördinator KJP Hoogeveen, T 0528-857813.

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan vóór 7 mei a.s. via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Bijzonderheden

Team Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Wij zijn volop in beweging…beweeg jij met ons mee en initieer jij nieuwe bewegingen?
Het circuit Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) biedt diagnostiek en behandeling aan kinderen en jeugdigen en hun systeem, wanneer er sprake is van een vermoeden van en/of een risico op een psychiatrische stoornis en/of ernstige psychosociale problematiek. Kenmerkend voor het circuit KJP van GGZ Drenthe is, dat de sociale omgeving (gezin, familie en/of andere belangrijke mensen) van het kind of de jongere nadrukkelijk bij de behandeling en bij het herstel wordt betrokken.
GGZ Drenthe biedt levenslooppsychiatrie. Dit maakt dat wij, waar nodig, het gehele gezin diagnostiek en/of behandeling kunnen bieden.
Doordat de locaties vespreid zijn over de provincie Drenthe zijn wij goed bereikbaar voor onze patiënten en verwijzers. Op elke locatie is een team werkzaam van hoogopgeleide professionals, waaronder (kinder- en jeugd)psychiaters, GZ-psychologen, systeemtherapeuten, SPV-ers, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten en basisartsen, die nauw met elkaar samenwerken binnen een multidisciplinair team. Daarnaast bieden wij verschillende opleidingsplekken.

Ben jij die man of vrouw die zich verder wil ontwikkelen binnen de specialistische GGZ jeugdzorg, die houdt van complexe zorgvragen en wil je onderdeel uitmaken van een bewegende organisatie? Dan is dit de kans voor de volgende stap! 

Nieuwsgierig en meer over ons zien: https://vimeo.com/365706255.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. 

Type Vacature
Intern nummer #4355
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Hoogeveen
Postcode 7909AA
Stad Hoogeveen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Eva van Aperloo, behandelcoördinator KJP Hoogeveen, T 0528-857813.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 08-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 07-05-2021
Nummer 64266

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe