GZ psycholoog Jeugd locatie Ommen
Pro Juventus

Functieomschrijving

Nieuw team, met de ambitie om zich te voegen naar de zorgbehoefte in Ommen , zoekt een gz-psycholoog jeugd. Heb jij goede ideeën om zorg dichtbij huis vorm te geven? Ben je creatief en/of constructief ingesteld? Dan hopen wij dat je snel bij ons solliciteert!

 

Je wordt van harte welkom geheten in een klein, multidisciplinair jeugdteam. Jouw toekomstige teamleden vormen een hecht en vooral leergierige groep. Het pand is gloednieuw met behandelkamers, spelkamer met one-way screen, grote PMT ruimte en tal van andere mogelijkheden. Lunchen doen we altijd samen, van broodje achter je pc houden we niet. Kennisgedrevenheid krijgt bij ons vorm door een jaarlijks eigen scholingsbudget en volop ruimte om verbeteringen in de zorg door te voeren.

Als gz-psycholoog doe je intakes, diagnostiek en behandeling. Daarnaast coach je de trainee en zet je je competenties in om mee te denken over het optimaliseren van de zorgorganisatie.

Pro Juventus is een platte organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng. Net als elke andere jeugdzorg aanbieder worstelen wij met de verhouding tussen cliëntgerichte en betaalbare zorg en proberen we zo veel als mogelijk de bureaucratie buiten de deur te houden. De samenwerking met ons jongvolwassenen ggz team en ons volwassenen ggz team maakt dat we een breed aanbod en veel kennis in huis hebben.

 

Functie eisen

Tijdens het sollicitatiegesprek horen wij graag hoe jij tegen de jeugd ggz aankijkt, waar je kansen ziet maar ook wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Heb je vragen? Mail dan naar personeelszaken@projuventus.nl of bel naar 0570 572 235.  Inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden aan Lotte Arts (l.arts@projuventus.nl of 038-200 9902).

Inschaling

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. De functie GZ psycholoog is gewaardeerd in functiegroep 65.

Type Vacature
Organisatie Pro Juventus
Locatie Pro Juventus, Centrum voor jeugd- en volwassenenpsychiatrie
Postcode 8091ER
Stad Wezep
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Lotte Arts
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 12-06-2019
Ingangsdatum 1 september 2019
Reageer voor 12-07-2019
Nummer 46495
Doorsturen Bekijk PDF

Pro Juventus

Pro Juventus is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Met een team van psychiaters, artsen, psychologen, orthopedagogen, gezinscoaches en begeleiders wordt er nauw samen gewerkt aan de diagnostiek, behandeling, begeleiding en ondersteuning van kinderen en jongeren met gedragsproblemen en hun omgeving. Er wordt binnen Pro Juventus systemisch gewerkt. Hieruit is de behoefte ontstaan om naast kinderen, jeugdigen en adolescenten ook ouders een hulpverleningstraject aan te bieden, ten einde een betere kwaliteit van ouderzorg en een gezonder gezinsklimaat te bewerkstelligen.

Meer over Pro Juventus