GZ-PSYCHOLOOG
Liberein

Functieomschrijving

VOOR JOHANNE

Na haar hersenbloeding lukt het Johanne niet haar leven weer op te pakken. Ze voelt zich somber en lusteloos. Haar kinderen vinden dat zo niet langer kan: ze moet hulp zoeken.

Voor Johanne zoeken wij een GZ-psycholoog.

Het aantal uren gemiddeld per week is in nader overleg te bepalen, met de mogelijkheid voor een vast dienstverband.

Johanne woont in een woonzorgcentrum van Liberein, een van de grootste aanbieders van ouderenzorg in Enschede en Glanerbrug. Liberein biedt liefdevolle zorg aan mensen met complexe zorgvragen. Dit betreft geriatrische revalidatie, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en volwassenen. Ook hebben wij specifieke afdelingen voor mensen met Korsakov, jonge mensen met dementie en geronto psychiatrie. Ook bieden wij thuiszorg.

Wie zoeken we?
Als GZ-psycholoog bij Liberein behandel je individuele cliënten met uiteenlopende problematiek. Je voert mediatieve behandelingen uit bij gedragsproblematiek, verricht (neuro)psychologische diagnostiek en begeleid waar nodig de familie en de zorgteams. Je levert een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het multidisciplinaire zorgplan, maar ook aan deskundigheidsbevordering voor medewerkers en anderen. Ook is het mogelijk dat je supervisie of werkbegeleiding biedt aan psychologen en een psycholoog in opleiding (tot GZ-psycholoog). Je verzorgt psycho-educatie en denkt vanuit je vakgebied mee over vernieuwingen. Nadere invulling van de werkzaamheden kan in overleg en afhankelijk zijn van eigen affiniteiten.

Sterke vakgroep
Het gebruik van psychofarmaca in zorginstellingen is en wordt verder teruggedrongen, oa door de nieuwe Wet Zorg en Dwang. Het belang van een sterke vakgroep psychologie wordt dus steeds groter. Met het aantrekken van een nieuwe GZ-psycholoog wil Liberein de vakgroep psychologie versterken. De vakgroep bestaat uit een GZ-psycholoog en vijf psychologen en vormt samen een gemotiveerd, leuk, enthousiast, dynamisch en proactief team.

Pak je ruimte!
De vakgroep wordt uitgenodigd om mee te denken over de visie en het beleid van Liberein. We besteden veel aandacht aan het opleiden van psycholoog naar GZ-psycholoog. Je hebt veel ruimte voor een aansturende rol binnen bepaalde aandachtsgebieden. Kortom: je werkzaamheden zijn gevarieerd en breed.

 

 

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding psychologie en je bent BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog.
  • Je hebt affiniteit en ervaring met het werken met ouderen.
  • Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken.
  • Je bent op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen en je speelt een actieve rol bij het vertalen van deze ontwikkelingen naar de dagelijkse praktijk.
  • Je bent bereid om mee te werken aan de ontwikkeling van onze vakgroep.
  • Je bent daadkrachtig en je kunt overtuigend optreden.
  • Kennis van belevingsgerichte zorg is een pré, affiniteit met de doelgroep ouderenzorg is een must.

Inschaling

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter! Liberein hecht waarde aan het verder ontwikkelen/doorgroeien van haar medewerkers. Deelname aan cursussen/bijscholingen wordt gefaciliteerd.

De vakgroep bestaat uit een GZ-psycholoog en vier psychologen, je werkt in een gemotiveerd, leuk, enthousiast, dynamisch, proactief team.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 65 (minimaal € 3.582,26 - maximaal € 5.395,82).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Kosten hiervoor worden vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 2019-49
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, diverse locaties
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jacqueline Oelerich, GZ-psycholoog, via telefoonnummer 053-4826688.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 19-12-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 24-01-2020
Nummer 47996
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein