GZ-psycholoog m/v
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Leert u mensen weer regie nemen?

Roessingh Pijnrevalidatie

Roessingh is één van de grote revalidatiecentra in Nederland en daarnaast één van de vier centra in Nederland met de status van Ontwikkel- en Innovatiecentrum Pijnrevalidatie (OPR). De pijnrevalidatie is deels ondergebracht in het behandelcentrum van Roessingh en deels bij Roessingh Medinello, een separaat zelfstandig behandelcentrum. Er is een goede en geformaliseerde samenwerking tussen deze beide behandelcentra.

Roessingh Pijnrevalidatie richt zich op patiënten met langdurige problemen op het gebied van bewegen en functioneren in combinatie met psychosociale problematiek. De doelgroep bestaat uit patiënten met chronische klachten aan het houdings- en/of bewegingsapparaat, chronische pijn/vermoeidheid en beperkingen na een oncologische aandoening.

Roessingh heeft een zeer ervaren team van professionals. In dit team werkt u als psycholoog samen met revalidatieartsen, algemeen arts, een Physician Assistant, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werk, bewegingsagogie, activiteitentherapie en groepsleiding.

De discipline psychologie bestaat uit: GZ-psychologen, een gedragstherapeutisch werker en psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Er worden zowel klinische als poliklinische behandeltrajecten aangeboden. Er is een continue ontwikkeling wat betreft het zorgaanbod met gebruikmaking van wetenschappelijk onderzoek, eHealth en technologie. Daarbij zijn er korte lijnen met de Universiteit Twente en Roessingh Research and Development.

 

Uw functie

Als GZ-psycholoog bij Roessingh, Centrum voor Revalidatie helpt u mensen met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten bij het herstellen van hun capaciteiten zodat ze weer zelf hun leven kunnen bepalen en minder worden beperkt door klachten. De behandelingen worden uitgevoerd in multidisciplinaire teams van gespecialiseerde behandelaren. Binnen deze teams heeft u een coördinerende rol. Samen met de patiënt richt het team zich op het beïnvloeden van de lichamelijke, psychologische en sociale factoren. De behandelingen vinden zowel individueel als in groepsverband plaats. Er wordt in de behandeling gebruik gemaakt van eHealth.

Wij vragen

  • U bent geregistreerd GZ-psycholoog;
  • U bent ambitieus en enthousiast om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de pijnrevalidatie;
  • U heeft kennis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT);
  • U heeft ervaring met chronische pijn en chronische vermoeidheid. Ervaring met oncologische revalidatie is een pré.

Wij bieden

  • Een inhoudelijk interessante functie waarin u een coördinerende rol hebt binnen het multidisciplinaire behandelteam en waarin u meedenkt over de implicaties van nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar;
  • Het aantal in te vullen uren per week kan in overleg met elkaar worden bepaald;
  • Afhankelijk van organisatieontwikkelingen behoort een contract voort onbepaalde tijd tot de mogelijkheden;
  • De functie van GZ-psycholoog is ingeschaald in FWG 70: minimaal € 4.413,00 en maximaal € 6.636,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;

Op de arbeidsovereenkomst is de CAO-Ziekenhuizen van toepassing.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Bernadette Wassink (GZ-psycholoog) telefoonnummer 053-4875474 of Peter Theeuwen (bedrijfskundig manager) telefoonnummer 06-51680818.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 03-09-2020
Reageer voor 01-10-2020
Nummer 54586
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie