(GZ-)psycholoog met mogelijkheid om opleiding tot GZ-psycholoog te volgen | Maartje Behandeling
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! Vanuit ons label Maartje bieden we ambulante zorg en behandeling en bieden we jou:

 

 • een uitdagende baan in een organisatie vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten en je kennis en vaardigheden als (GZ-)psycholoog toe te passen

 

Deel jij het enthousiasme van je collega’s? Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. De vakgroep psychologie bestaat uit 4 ervaren en enthousiaste GZ-psychologen en 1 basispsycholoog. In de functie van (GZ-)psycholoog is het je belangrijkste uitdaging om vanuit jouw vakgebied een bijdrage te leveren aan het psychisch en psychosociaal welbevinden van onze veelal oudere cliënten binnen onze zorglocaties die worden geconfronteerd met aandoeningen en ongemakken die in veel gevallen bij hun levensfase horen. Dat doe je door hen op mensgerichte en persoonlijke wijze te onderzoeken, adviseren, behandelen en begeleiden. Ook lever je vanuit jouw rol een (wetenschappelijke) bijdrage aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening en help je het behandelbeleid en de behandelrichtlijnen verder te ontwikkelen. Je zult in elk geval worden ingezet voor de geriatrische revalidatie afdeling.

 

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

 • Natuurlijk beschik je over een diploma (GZ-)psycholoog en bij voorkeur relevante werkervaring
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken in een multidisciplinair team
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • Je bent bereid om te reizen naar verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten in Twente

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op prima arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. De functie van GZ-psycholoog is ingedeeld in FWG 65 en psycholoog in FWG 60. Het aantal contracturen kan variëren tussen 24 en 32 uur per week. Ook afgestemd op jou voorkeuren en onze mogelijkheden. Daarnaast kun je gebruik maken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. Onze voorkeur gaat uit naar een GZ-psycholoog. Heb je de GZ opleiding niet gevolgd, maar ben je wel geregistreerd psycholoog? Dan nodigen we je ook uit om te reageren. In 2020 kunnen we vanuit Zorggroep Sint Maarten een opleidingsplaats voor GZ-psycholoog aanbieden. Als psycholoog binnen Zorggroep Sint Maarten kun je mee solliciteren naar deze leerplek.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul voor dinsdag 26 februari a.s. het sollicitatieformulier in via onderstaande button. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hetty Berger, vakgroepcoördinator psychologie via 06 – 50 23 72 50. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06 – 12 08 36 97.

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor donderdag 21 maart 2019.

 

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Type Vacature
Intern nummer MA-07
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Hetty Berger, vakgroepcoördinator psychologie via 06 – 50 23 72 50. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06 – 12 08 36 97.
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 15-02-2019
Reageer voor 26-02-2019
Ingangsdatum 15-02-2019
Nummer 43486

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten