GZ-psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Ben jij de GZ-psycholoog die ons team Kinderen en Jongeren wil komen versterken?
Dan komen wij graag met je in contact! Team Jeugd zoekt een:


GZ-psycholoog

Uren in overleg

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Ons circuit Jeugd is er voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar met psychische klachten of psychiatrische stoornissen én hun ouders. Wij bieden multidisciplinair onderzoek en behandeling aan, maar doen ook veel aan preventie, online hulpverlening en spoedzorg. De eigen kracht van het kind/de jongere en het gezin staan centraal

Functie eisen

Wat vragen we van jou?
Als GZ-psycholoog behandel je cliënten, je voert intakes en diagnostiek uit voor kinderen en jongeren. Je stelt psychologische begeleidings- en behandelplannen op en stemt deze af in het multidisciplinair behandelteam. Je werkt volgens verschillende behandelmethoden en protocollen. Naast een ‘’reguliere’’ GZ-psycholoog zijn we ook op zoek naar een GZ psycholoog met affiniteit met de MBT-A.
Dit is eén van onze specialistische behandelingen die we bieden. (Mentalization Based Treatment voor Adolescenten (MBT-A)). Als je affiniteit hebt met adolescenten met (met name borderline) persoonlijkheidsproblematiek en je specialistisch, evidence based en in nauw teamverband wilt werken, hebben we een plek als behandelaar voor je in het MBT-A- team. Ervaring met MBT is niet vereist; wèl enthousiasme en bereidheid om visie, model en vaardigheden eigen te maken.

Jij hebt

 • de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond
 • een geldige BIG-registratie.

Jij bent

 • makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • analytisch
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Inschaling

Wat krijg je ervoor terug

 • fijne samenwerking en een goede werksfeer
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega basispsychologen te coachen
 • (geaccrediteerde) refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s
 • specifiek voor MBT-A: kans om multidisciplinair te werken in een psychodynamisch behandelkader, opleiding en supervisie in MBT
 • werken in een financieel gezonde organisatie
 • arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • salaris tussen € 3.364 en € 5.280 bij een fulltime dienstverband (FWG 65-cao GGZ).

Bijzonderheden

Wij maken graag kennis!
En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!
Wij wisselen graag van gedachten over je vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen of mailen met Dana Stel, teammanager, via 06-51367325 of per e-mail d.stel@mediant.nl.  

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 0929 ALG/fss
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 2
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 13-07-2020
Reageer voor 16-11-2020
Nummer 53824
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg