GZ-psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Als samenwerken in een team aan een gezamenlijk doel jou aanspreekt en je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan, reageer dan op de vacature in ons team Stemming en Angst:

GZ-psycholoog
Uren in overleg

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
Het Centrum voor Stemmings- en Angststoornissen helpt wanneer angsten en stemmingswisselingen belemmeren in het dagelijks leven. Er is vaak sprake van comorbiditeit. Het team werkt in drie kerngroepen waar multidisciplinair nauw met elkaar wordt samengewerkt. Naast deze kerngroepen is elke professional werkzaam in een van onze inhoudelijke secties. Elke sectie richt zich op een van de voor onze behandeling belangrijke thema’s. Denk hierbij aan schematherapie, cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, positieve psychologie en somatiek. De secties volgen de relevante ontwikkelingen in het vakgebied en leggen concrete adviezen en voorstellen neer bij de programmamanager en/of het team, o.a. ter verbreding van kennis en verbetering van het bestaande behandelaanbod.  
Daarnaast behandel je als GZ-psycholoog cliënten, zodat zij weer stabieler in het leven kunnen staan. Je voert triages, intakes en diagnostiek en stelt psychologische begeleidings- en behandelplannen op. Deze stem je af in de kerngroep waar jij onderdeel van uit maakt.

Jij hebt

 • een BIG-registratie als GZ-psycholoog
 • zin om samen met het team verder te ontwikkelen
 • een creatief brein, waardoor je jouw aanpak steeds kunt aanpassen aan de cliënt met wie je werkt en buiten de gebaande paden kunt en durft te denken.

Jij bent

 • makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • analytisch
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Wat krijg je ervoor terug

 • Samenwerken in een multidisciplinair team met gemotiveerde mensen.
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan behandelinhoudelijke en procesmatige ontwikkeling.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega basispsychologen te coachen.
 • (geaccrediteerde) Refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s.
 • Werken in een financieel gezonde organisatie.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.465 en € 5.439 bij een fulltime dienstverband (FWG 65-cao GGZ).

Wij maken graag kennis!
En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!
Wij wisselen graag, onder het genot van een kop koffie of thee, van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt solliciteren via onderstaande knop. Je kunt hiervoor ook bellen of mailen met Marloes Landeweer, teammanager, via m.landeweer@mediant.nl of 053-4881881.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.werkenbijmediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 1719 NZE/ihk-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 2
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 04-11-2020
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 55816

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg