GZ-Psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Wij zijn voor ons expertisecentrum Persoonlijkheidsstoornissen, de Boerhaven, op zoek naar een

GZ-Psycholoog

Uren in overleg

Op dit moment hebben wij een vacature voor de behandellijn Assertive Community Treatment (ACT).

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We hebben een informele cultuur, waardoor de lijnen kort zijn en collega’s nauw met elkaar samenwerken. We zijn open, nuchter en weten van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van specialistische zorg!

Ons expertisecentrum Persoonlijkheiddstoornissen de Boerhaven kent vier behandellijnen waarin cliënten met persoonlijkheidsproblematiek behandeld worden.
Dit zijn: Schema Focus therapie (SF), Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT), ACT-Persoonlijkheidsstoornissen (Assertive Community Treatment) en Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders (GIT-PD). Onze teams zijn multidisciplinair samengesteld en vanuit verschillende functies en teams werken we nauw met elkaar samen. Gezamenlijk staan we voor een open en transparante communicatie binnen onze teams en voor een klantvriendelijke behandeling van de cliënten.

Wat ga jij doen?

Binnen het ACT team zoeken wij een GZ-Psycholoog die psychodiagnostiek en psychologische begeleiding en behandeling bij cliënten biedt. Het werken bij het ACT doen we volgens de AMBIT Methodiek waarin mentaliseren centraal staat in de behandeling. Het team bestaat uit Sociaal Psychiatrische Verpleegkundigen, Psychiater en Verpleegkundig Specialist.

Als GZ-Psycholoog fungeer je als hoofdbehandelaar van onze cliënten. Je verheldert de hulpvragen van cliënten en vertaalt deze in toetsbare vraagstellingen. Je houdt je bezig met psychodiagnostisch onderzoek. Uiteraard hou je je ook bezig met het opstellen van psychologische begeleidings- en behandelplannen

Binnen het behandelprogramma werk je als GZ-Psycholoog nauw samen met andere collega’s vanuit verschillende disciplines. Gezamenlijk staan we voor een open en transparante communicatie binnen het team en voor een klantvriendelijke behandeling van de cliënten.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Ruimte om te ontwikkelen, pionieren en ondernemen!
 • Samenwerken in een multidisciplinair team, met psychiaters, (GZ-)psychologen, verpleegkundig specialisten, psychodiagnostisch medewerkers en ambulante hulpverleners.
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling door opleiden, maar ook door betrokken te zijn bij het opleiden van anderen.
 • Deelname aan (geaccrediteerde) refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Werken in een financieel gezonde organisatie.
 • Salaris tussen € 3.760 en € 5.734 bij een fulltime dienstverband (FWG 65).

Jij hebt

 • afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog
 • een geldige BIG-registratie in de BIG-register GZ-psycholoog
 • kennis van de psychopathologie van de cliëntendoelgroep(-en)
 • ervaring met het toepassen van psychologische behandelmethoden en –technieken uit verschillende therapeutische stromingen
 • gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren.

Jij bent

 • een actief persoon die houdt van ontwikkelen
 • ondernemend en creatief in je aanpak
 • makkelijk in contact, empathisch, verbindend
 • toegankelijk met een professionele afstand
 • flexibel in jouw manier van werken en kunt reflecteren
 • doortastend, actief, gestructureerd

Voel jij je uitgedaagd?
Dan maken wij graag kennis! En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds! Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak, de invulling daarvan en jouw wensen hieromtrent.

Je kunt hiervoor reageren via de sollicitatiebutton of bellen met Jan Jaap Akker, teammanager, telefoonnummer 06-18605569.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 310
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 20-01-2023
Reageer voor 19-06-2023
Nummer 117144

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg