GZ-psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Binnen het Circuit Acute Zorg, zoeken we in het team Medium Zorg, de opname afdeling voor mensen met een psychiatrische aandoening, een

GZ-PSYCHOLOOG
24 uur per week

Wie zijn wij?
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.100 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor behandelinhoud en bedrijfsvoering hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Team Medium Zorg
Op de Opmaat, waar onze kliniek voor crisisinterventie gevestigd is, werken we vanuit een cliëntgerichte en persoonlijke aanpak, met als doel de cliënt weer regie te laten krijgen over zijn eigen leven. We geven aandacht en openheid aan wat een crisis en opname betekent voor iemand. We werken preventief en de-escalerend, met een gastvrije en cliëntvriendelijke basishouding. Door klinisch en ambulant intensief samen te werken kunnen wij de beste ondersteuning bieden aan onze cliënten.

Wat ga je doen?
Medium Zorg is een electieve opname afdeling. Op de afdeling komen alle psychiatrische en psychische problematiek voor, vaak in combinatie met comorbiditeit.
Als GZ-psycholoog werk je nauw samen met het multidisciplinaire behandelteam. Deze bestaat uit een psychiater, verpleegkundig specialist, psycholoog PMT-er en een verpleegkundig team. Als GZ-psycholoog ben je de ene keer deels bij de behandeling betrokken, maar je kunt ook de gehele behandeling doen. Tevens ben je regiebehandelaar van een aantal opgenomen cliënten. Het uitvoeren van psychologisch onderzoek maakt ook onderdeel uit van je werkzaamheden.
Je wordt onderdeel van een behandelteam dat goed in staat is om out of the box te denken en het ook uit te voeren. Er zal niet altijd sprake zijn van de mogelijkheid tot een (volledig) protocollaire behandeling.
Samen met jou kunnen we onze behandelingen nóg krachtiger neerzetten! Als GZ-psycholoog bij Medium Zorg heb je een veelzijdige functie. Je krijgt de mogelijkheid en ruimte om je op vele vlakken te ontwikkelen.

Wat krijg je ervoor terug

 • Samenwerken in een gemotiveerd multidisciplinair team en ambulante/klinische hulpverleners.
 • Een prettige werkomgeving met een positieve werksfeer.
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.538 en € 5.553 bij fulltime dienstverband (FWG 65 cao GGZ).

Jij hebt

 • de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond en een geldige BIG registratie
 • affiniteit met de doelgroep
 • voldoende stevigheid en weerbaarheid in je functie
 • gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren
 • kennis van de sociale kaart en bent op de hoogte van de state-of-the-art behandelingen voor mensen met een psychiatrische en/of psychische stoornis of kwetsbaarheid.

Jij bent

 • een actief persoon
 • ondernemend, flexibel en creatief
 • makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • doortastend, nuchter en gestructureerd
 • analytisch.

Hebben we je uitgedaagd?
Dan maken we graag kennis! En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!
We wisselen graag, onder het genot van een kop koffie of thee, van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen met Ed van Harn en/of Miriam Gruppelaar. Beiden zijn bereikbaar middels telefoonnummer 074-2563256.
Miriam Gruppelaar is van 1 april t/m 31 mei niet bereikbaar i.v.m. vakantie.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 191
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 16-03-2022
Reageer voor 02-06-2022
Nummer 109109

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg