GZ-psycholoog Medium Zorg
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Voor ons Circuit Acute Zorg, locatie De Opmaat, zoeken we voor ons team Medium Zorg een

GZ-psycholoog

24 uur per week.

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Op onze locatie De Opmaat, waar onze afdeling is gevestigd, werken we vanuit een cliëntgerichte en persoonlijke aanpak, met als doel de cliënt weer regie te laten krijgen over zijn eigen leven. We geven aandacht en openheid aan wat een crisis en opname betekent voor iemand. We werken preventief en de-escalerend, met een gastvrije en cliëntvriendelijke basishouding. Door klinisch en ambulant intensief samen te werken kunnen wij de beste ondersteuning bieden aan onze cliënten.

Wat ga jij doen?

Als GZ-psycholoog bij Medium Zorg heb je een veelzijdige functie. Je krijgt de mogelijkheid en ruimte om je op vele vlakken te ontwikkelen. Medium Zorg is een open opname afdeling. Alle psychiatrische en psychische problematiek komt voor, vaak in combinatie met comorbiditeit. Je werkt nauw samen met het behandelteam. Deze bestaat uit een psychiater, verpleegkundig specialist, psycholoog, PMT-er en natuurlijk het verpleegkundig team. Soms doe je delen van een lopende behandeling, soms zal je de gehele behandeling doen. Ook zal je regiebehandelaar zijn van een aantal opgenomen cliënten. Het uitvoeren van psychologisch onderzoek is onderdeel van je takenpakket. Er zal niet altijd sprake zijn van de mogelijkheid tot een (volledig) protocollaire behandeling. Maar gelukkig hebben we behandelteam dat goed in staat is om out of the box te denken en te doen.

Samen met jou kunnen we onze behandelingen nóg krachtiger neerzetten!

Jij hebt:

 • een diploma GZ-psycholoog en BIG registratie
 • kennis van de sociale kaart en bent op de hoogte van de state-of-the-art behandelingen voor mensen met een psychiatrische en/of psychische stoornis of kwetsbaarheid
 • affiniteit met de doelgroep
 • voldoende stevigheid en weerbaarheid in je werk
 • gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren

Jij bent

 • een actief persoon
 • ondernemend, flexibel en creatief, zodat je jouw aanpak steeds aan kunt (en durft) te passen aan de cliënt met wie je werkt
 • makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • doortastend, nuchter en gestructureerd
 • analytisch

Wat krijg je ervoor terug

 • Samenwerken in een gemotiveerd multidisciplinair team met ambulante en klinische hulpverleners.
 • Een prettige werkomgeving met een positieve werksfeer.
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Salaris tussen € 3.760 en € 5.734 bij een fulltime dienstverband (FWG 65, cao GGZ).

Hebben we je uitgedaagd?
Dan maken we graag kennis! En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!

We wisselen graag, onder het genot van een kop koffie of thee, van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen of mailen met Ed van Harn en Miriam Gruppelaar. Beiden zijn bereikbaar middels telefoonnummer 074-2563256.

Volg ons!


Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 253
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 09-08-2022
Reageer voor 10-10-2022
Nummer 113200

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg