GZ-Psycholoog met aandachtsgebied probleemgedrag bij ouderen
Carintreggeland

Functieomschrijving

Binnen Carintreggeland is een enthousiast team van psychologen werkzaam. De psychologen maken deel uit van het Expertisecentrum, waar ook de (para)medische disciplines onder vallen. Binnen de vakgroep psychologen is een vacature ontstaan

Complexe zorgvragen zijn voor jou een uitdaging. Je bent empathisch, maar weet ook goed de regie te pakken en staat stevig in je schoenen. Ben jij enthousiast en herken je jezelf hierin? Dan ben jij misschien wel de nieuwe aanwinst van onze vakgroep!

Werkzaamheden

Binnen onze locaties lever je, samen met andere disciplines, multidisciplinaire zorg aan bewoners van onze (kleinschalige) somatische, psychogeriatrische en (geronto-)psychiatrische afdelingen. Ook kunnen werkzaamheden op de somatische en psychogeriatrische dagbehandelingen en revalidatie-afdelingen tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast kan je ingezet worden bij het bieden van BasisGGZ behandelingen op onze behandellocaties.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit onderzoek naar cognitie, stemming en gedrag, diagnostiek, indicatiestelling, zowel directe als indirecte (mediatieve) behandeling en begeleiding van cliënten en het geven van adviezen aan behandelteams en betrokken cliëntsystemen. Je neemt deel aan het cliëntgericht multidisciplinair overleg en je ontwikkelt beleid t.b.v. het vergroten van de kwaliteit van zorg aan onze cliënten

Profiel

Je beschikt over een afgeronde studie doctoraal psychologie met, bij voorkeur, als specialisatie psychogerontologie of neuropsychologie. Daarnaast heb je de GZ-opleiding afgerond of ben je hier mee bezig. Je hebt ervaring en/of affiniteit met het werken binnen de ouderenzorg en het werken met zorgteams Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en je hebt het vermogen om zelfstandig en in multidisciplinair verband te kunnen werken.

Ons aanbod

  • Wij bieden jou de mogelijkheid om direct een vast contract voor 24-36 uur te krijgen.
  • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele en dynamische organisatie waar een collegiale en informele werksfeer heerst.
  • Een salaris conform de cao VVT FWG 65 (maximaal € 5.584,67 op basis van een fulltime dienstverband) en vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
  • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Verder kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en voert Carintreggeland een actief scholingsbeleid.
  • Je krijgt de gelegenheid om ingewerkt te worden volgens een inwerkprogramma en jouw collega’s helpen jou graag, zodat jij je snel ‘thuis’ bij ons kunt voelen.
  • Wij wil jou zoveel mogelijk ondersteunen in het vinden van een goede balans tussen werk en privé en wij vinden belangrijk dat jij je werk met plezier doet. Daarvoor bieden we jou veel mogelijkheden voor het indelen van je uren en je werkdagen.

Informatie en sollicitatie

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-065
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ria van Houwelingen, GZ-Psycholoog, telefoonnummer: 06-34352771 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag)
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 10-07-2020
Reageer voor 15-08-2020
Nummer 53797

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland