GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist (Polikliniek Ambulante Zorg)
Trajectum

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Binnen ons multidisciplinaire team krijg jij een belangrijke regie- en uitvoerende rol in de hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling. Je waarborgt de kwaliteit van de zorgplannen en je bepaalt en evalueert met het team de behandelkoers. Je neemt deel aan intake- en adviesgesprekken, je verricht individuele diagnostiek en biedt psychologische behandelingen aan cliënten. We geven het jaarbeleidsplan als team samen vorm en vragen hier van jou een actieve bijdrage in. Jaarlijks bepalen we speerpunten waarin we onszelf verder willen ontwikkelen. Voorbeelden van de afgelopen jaren zijn het vormgeven van groepstherapie, schematherapie, traumabehandeling en seksualiteit.

Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist kun je begeleider of supervisor zijn van orthopedagogen/psychologen en voor hen die in opleiding zijn tot GZ-psycholoog.

Waar ga je aan de slag?
Trajectum biedt zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met een psychiatrische stoornis. Er zijn verschillende locaties voor ambulante en klinische zorg. Je komt te werken op de Polikliniek in Enschede. We zijn een relatief klein team van ongeveer 10 behandelaren. Onze cliënten kunnen een behandelvraag hebben op o.a. het gebied van emotieregulatieproblematiek, seksueel grensoverschrijdend gedrag, angst, stemming, trauma en verslaving. Niet alle behandelprotocollen passen bij onze doelgroep, hierin is creativiteit en denken in mogelijkheden noodzakelijk. We doen wat werkt. Dit doen we graag samen met jou in onze multidisciplinaire team. De samenwerking is gericht op gelijkwaardigheid en professionaliteit. We zijn gewend om casuïstiek altijd met elkaar te delen en te dragen. De cliënten worden persoons- en systeemgericht behandeld.

Functie eisen

Wat breng je mee? 
Als enthousiaste, daadkrachtige en stressbestendige collega weet jij van aanpakken en draag jij het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uit. Je bent daardoor in staat medewerkers te binden en verbinden. Je kunt en wilt buiten de gebaande paden denken/behandelen. Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog in het BIG register en hebt een AGB code. 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?

  • Een arbeidsovereenkomst voor het aantal uren dat jou het beste uitkomt (minimaal 24 uur en maximaal 36 uur);
  • Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
  • Salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg; afhankelijk van kwalificatie en ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden als: bedrijfsfitness, collectieve (zorg)verzekeringen en een fietsplan;
  • Trajectum heeft veel oog voor jou individuele ontwikkeling, waarbij er mogelijkheden zijn voor BIG opleidingen (psychotherapeut of klinisch psycholoog), maar ook cursussen zoals EMDR of schematherapie.

Bijzonderheden

Word jij hier enthousiast van of heb je nog vragen? We horen graag van. Dit kan telefonisch (Marleen Brunink, GZ-psycholoog 06-20004885 of Petra Joosse, GZ-psycholoog 06- 23998138), maar we ontvangen je ook graag op onze locatie voor een gesprek, kopje koffie of rondleiding. Direct enthousiast? Solliciteer dan via onze website www.werkenbijtrajectum.nl 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Enschede
Postcode 7511 JM
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marleen Brunink, GZ-psycholoog 06 20004885 of Petra Joosse, GZ-psycholoog 06 23998138
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 24-10-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 02-12-2022
Nummer 114900

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum