GZ-psycholoog of orthopedagoog NVO (minimaal 20u/wk)
Sa-Net Woonzorg

Functieomschrijving

Wil jij graag werken bij een sterk groeiend en een leuk bedrijf in de Achterhoek? Een bedrijf dat iedere dag het beste voor cliënten en medewerkers zoekt en ambieert? Een dynamische en gedreven organisatie, waar veel aandacht is voor ontwikkeling, er ruimte is voor eigen initiatieven en waar samenwerken en werkplezier heel belangrijk zijn? En een bedrijf waar de gedragsdeskundige dichtbij de cliënt en de medewerker betrokken is? Dan is deze baan mogelijk erg geschikt voor jou!

Het afgelopen jaar hebben we als Sa-Net Woonzorg, een zorgorganisatie die “kleinschalige warme zorg” nastreeft, een sterke groei gerealiseerd. De aankomende jaren willen we deze gerealiseerde groei borgen en waar kan verder uitbreiden.

We zoeken een:

GZ-psycholoog of Orthopedagoog NVO

Wat ga je doen?

Je werkt in het team Professie en Behandeling, dit team bestaat uit negen gedragskundigen. Als GZ-psycholoog of orthopedagoog ben je onder andere betrokken bij intakes, voert iemand onder jouw regie of jijzelf diagnostiek uit en ondersteun je medewerkers met je brede (systemische) kijk op de begeleidingsvraag. Je bent verantwoordelijk voor de WLZ- en Jeugdwet behandelplannen. Je ondersteunt de locaties van Sa-Net door het geven van advies in o.a. het multidisciplinair overleg, bij cliëntbesprekingen en het onderhouden van contacten met ketenpartners zoals externe behandelaren en wijkteams.

Sa-Net werkt zowel voor haar cliënten als haar medewerkers aan een persoonlijk- professioneel- perspectief biedend kader. We zoeken daarom een GZ-psycholoog of orthopedagoog NVO, die zijn of haar specialistische kennis en ervaring wil inzetten om onze cliënten en medewerkers hierin te ondersteunen. Het team van Professie en Behandeling is direct betrokken bij de medewerkers op de woonlocaties en bij het ambulante team.

Wat heeft Sa-Net woonzorg te bieden?

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en een inspirerende cultuur waarbij werkplezier erg belangrijk is
 • Een salaris conform de CAO gehandicaptenzorg
 • Een organisatie waar kleinschalige zorg geboden wordt en cliënt-medewerker-organisatie in korte lijnen samenwerken
 • Geen kantoorbaan maar voornamelijk werkzaamheden op de zorglocaties rondom Doetinchem, veel direct contact met de begeleiders en cliënten
 • Een dienstverband dat in uren en omvang passend is bij jouw persoonlijke mogelijkheden; de minimale omvang is 20 uur
 • Een organisatie die de tijd en ruimte biedt voor ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en jou daarbij de mogelijkheid biedt om uit te groeien naar een coördinerende rol.

Functie eisen

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie, met daarbij een BIG of NVO registratie
 • Je hebt een scherpe diagnostische blik
 • Je hebt enthousiasme voor je vakgebied, je ontwikkelt jezelf en je kennis
 • Je bezit sociale vaardigheden en vindt het uitermate belangrijk om samen te werken met woon- en ambulante begeleiders
 • Je bent betrokken bij het interne scholingsplan (ontwikkelen en/of geven van scholingen) van Sa-Net
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Inschaling

 • Een salaris conform de CAO gehandicaptenzorg

Bijzonderheden

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten over onze locaties en de mensen die daar wonen, kijk dan op www.sa-net.nl Heb je vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Netty Kramer, (GZ-psycholoog) of Inge Blaauw (team Professie & Behandeling. Telefoonnummer: 0314-763403.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Mail je sollicitatie dan naar [email protected], waarin je vertelt waarom jij geschikt bent voor deze baan en waarin je jouw CV met referenties bijvoegt.

We willen uiteraard graag meer weten over jouw opleiding en relevante werkervaring. Maar je maakt ons vooral nieuwsgierig naar jou, door meer te vertellen over wie je bent, hoe je de dingen aanpakt en over jouw visie op professionele begeleiding!

Vanwege de vergewisplicht zijn wij verplicht om de opgegeven referenties te controleren. Houd er rekening mee dat het kunnen overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste is voor indiensttreding.

Wil je solliciteren, voel je dan vooral met deze vacature daartoe uitgenodigd!

Type Vacature
Organisatie Sa-Net Woonzorg
Locatie Doetinchem
Postcode 7001AX
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Netty Kramer, (GZ-psycholoog) of Inge Blaauw (team Professie & Behandeling. Telefoonnummer: 0314-763403.
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog
Publicatiedatum 05-07-2022
Ingangsdatum 1 augustus 2022
Reageer voor 30-10-2022
Nummer 112268
Doorsturen Bekijk PDF

Sa-Net Woonzorg

Sa-Net is een betrouwbare en veelzijdige zorgverlener in de Achterhoek en aangrenzende gemeenten. Wij hebben een frisse kijk op zorg. Wij stellen persoonlijke zorg met perspectief en professionaliteit richting de cliënt centraal.

Wij leveren woonzorg op maat, in kleinschalige locaties of bij de cliënt thuis, met een luisterend oor voor de wensen en behoeften van de cliënt.

Meer over Sa-Net Woonzorg